Povezane vesti
Savić o pogođenoj prečki u Londonu: Suze su mi krenule
Vesti online 04.11.2017
Malo je nedostajalo da Vujadin Savić reprizira pogodak svog slavnog oca iz duela od pre gotovo 40 godina. Prečka je spasila Arsenal, a rastužila defanzivca Crvene zvezde i sprečila filmsku priču. - Kad sam udario loptu glavom bio sam siguran da ide u… »
Savić o propuštenoj šansi: Jedan od najtežih momenata u životu, suze su mi krenule!
Sportski žurnal 04.11.2017
Činilo se da je prst sudbine rešio da režira jednu od najlepših fudbalskih priča. Lopta je krenula ka mreži, samo čudo je moglo da spreči da Arsenal posle 39 godina ponovo ne matira Savić. I dogodilo se!? Prečka je spasila Tobdžije, Vujadin nije poput… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičenog prijavio porodični prijatelj, na pronađenim mecima pisalo 'O bela ćao'
BBC News pre 9 minutajoš 50 povezanih

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih

Građani, upravo je saopštena zvanična odluka! Evo šta nas očekuje 15. Septembra: Stupiće na snagu u ponedeljak u 8 časova ujutru, stigla je zvanična informacija iz NBS
Alo pre 54 minutajoš 34 povezane

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 16 povezanih

Kecmanović za vođstvo Srbije: Očekivana pobeda nad Turčinom u Nišu
Dnevnik pre 29 minutajoš 31 povezana