Povezane vesti

Da li ćete reagovati na Čepurinove skandalozne izjave? Državni sekretar u MSP-u: Nisam ja tu da mislim, tu je ministar

Da li ćete reagovati na Čepurinove skandalozne izjave? Državni sekretar u MSP-u: Nisam ja tu da mislim, tu je ministar

Blic 06.11.2017
Ruski ambasador Aleksandar Čepurin u jučerašnjem intervjuu oštro je i krajnje nediplomatski uvredio srpsku opoziciju, kolegu iz Ukrajine i američkog zvaničnika Brajana Hojt Jia. Ipak, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije još nije donelo odluku da… »
Rus ismejao amerikanca Čepurin: Hojt Ji je 75. zamenik 24. pomoćnika zamenika SAD

Rus ismejao amerikanca Čepurin: Hojt Ji je 75. zamenik 24. pomoćnika zamenika SAD

Kurir 06.11.2017
Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin ocenio je da je Srbija poseti zvaničnika Stejt departmenta Hojta Jia dala značaj nesrazmeran njegovom rangu i uticaju. A onda je i još žešće opleo po izaslaniku Donalda Trampa. - Gledam fotografije koje… »
Hojt Ji je "protutnjao" Beogradom, da li će i Brisel biti tako oštar?

Hojt Ji je "protutnjao" Beogradom, da li će i Brisel biti tako oštar?

Vesti online 06.11.2017
U iščekivanju konkretnog odgovora srpskih vlasti o tome kako su razumeli poruku američkog diplomate Hojta Brajana Jia da Srbija ne može sedi na dve stolice, stigla je izjava ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina. On je uveren da poruka koju je doneo… »

Vesti dana »