Povezane vesti

Ubistvo i samoubistvo kod Sopota: Muškarac i žena upucani u glavu pored automobila

Ubistvo i samoubistvo kod Sopota: Muškarac i žena upucani u glavu pored automobila

Telegraf 06.11.2017
Oni su dve godine živeli u vanbračnoj zajednici. U Stojniku kod Sopota, oko 18.15 časova dogodilo se ubistvo i samoubistvo. Pekar iz Sopota napastvovao drugaricu (13) svog sina: "Ma ljubio te ja ili dečko, to ti je isto" "Sumnjiva" smrt u Sopotu… »
Tragedija u sopotu: Žena i muškarac pronađeni upucani, sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Tragedija u sopotu: Žena i muškarac pronađeni upucani, sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Blic 06.11.2017
Beživotna tela muškarca i žene pronađena su danas oko 18 sati u Stojniku, nadomak Sopota, potvrđeno je "Blicu" iz MUP-a. Kako nezvanično saznajemo, D. J. (51) iz Ralje pucao je na ženu J. J. (53) i pogodio je u vrat, potom je presudio sebi, a motiv… »
Jedna rečenica je naslućivala tragediju u Sopotu: Dođi u Stojnik po auto, meni više neće trebati - rekao je Dragan bratu…

Jedna rečenica je naslućivala tragediju u Sopotu: Dođi u Stojnik po auto, meni više neće trebati - rekao je Dragan bratu…

Telegraf 06.11.2017
Pre nego što je, kako se sumnja, ubio nevenčanu bivšu ženu pa sebe, D. N. se čuo sa svojim bratom. D. N. (51) i J. J. (53), čija su beživotna tela večeras pronađena na putu u selu Stojnik kod Sopota, a koji su određeno vreme živeli u… »
Ubistvo i samoubistvo kod Sopota

Ubistvo i samoubistvo kod Sopota

Studio B 06.11.2017
Oko 18 sati nadomak Sopota pronađena su dva beživotna tela, rečeno je u Birou za informisanje MUP-a. Beogradski mediji pišu da je muškarac u automobilu ubio ženu, a potom i sebe, ali u MUP-u nisu mogli to da potvrde. U Birou za informisanje kažu da… »

Vesti dana »