Povezane vesti
Andrija Živković: U dobroj sam formi, diže se naš fudbal, Partizan i Zvezda da prezime u Evropi
Mozzart sport 07.11.2017
„Mečevi na azijskoj turneji su priprema za ono što nas čeka u Rusiji“, kaže povratnik u A reprezentaciju. Sa 17 godina prvi put u A timu. Tada, na kontrolnoj utakmici sa Japanom u Novom Sadu, kao najmlađi debitant u istoriji ovdašnjeg… »
Puno srce: Živković: Meni je čast da igram za Srbiju, a naročito jer sam deo ovakvog tima
Sportal blic 07.11.2017
Andrija Živković je debitovao za najjači sastav Srbije oktobra 2013. kod selektora Siniše Mihajlovića sa 17 godina i tačno tri meseca, a četiri godine kasnije biće u prilici da upiše šesti nastup za “orlove”, koji u petak na azijkoj turneji… »
Živković: Nije na igračima da pričaju o selektoru, mi moramo da „pričamo“ samo na terenu
Sportski žurnal 07.11.2017
Napadač Benfike Andrija Živković je istakao da se nalazi u dobroj formi... Reprezentacija Srbije otputovala je danas u Kinu, preko katarske prestonice Dohe, a neposredno pred polazak Andrija Živković i Aleksandar Prijović bili su na raspolaganju… »
Živković opet "orao": Diže se naš srpski fudbal!
Mondo 07.11.2017
Možda zvuči čudno kada za nekoga ko ima 21 godinu kažete da je opet u reprezentaciji, ali Živković je debitovao sa 17. Pred put u Kinu poželeo je sreću Partizanu i Crvenoj zvezdi. "Više Partizanu", napomenuo je. Foto: MN Press Kada za nekoga ko… »
Andrija Živković: Tu sam da pomognem, velika mi je čast
Novi magazin 07.11.2017
Srpski fudbaler Andrija Živković rekao je danas da je prelep osećaj to što je ponovo u reprezentaciji i da će dati sve od sebe da opravda očekivanja. "Drago mi je što sam ovde, velika mi je čast i privilegija igrati za reprezentaciju. Mnogo znači… »
Vesti dana »
Globalna osuda trampovog plana: Donald insistira na tome da se "svima sviđa" ideja da SAD preuzmu Pojas Gaze
Blic pre 4 minutajoš 43 povezane
VJT podnelo optužni predlog zbog napada na studente Fakulteta dramskih umetnosti
Insajder pre 3 satajoš 16 povezanih