Povezane vesti
Vojnik sprečio brutalno ubistvo žene na ulici: Heroj iz Pančeva: U glavi mi je bilo samo jedno - oduzeti mu nož!
Blic 07.11.2017
Podoficir Vojske Srbije, rizikujući svoj život, savladao je napadača koji je pokušao da izbode ženu nožem. Stariji vodnik Ivan Ristić, komandir streljačkog voda u 11. pešadijskom bataljonu Prve brigade, uspeo je da sačuva život žene od pomahnitalog… »
Hrabri srpski vojnik: Ivan je spasao ženu od pomahnitalog napadača koji ju je ubadao nožem (foto)
Telegraf 07.11.2017
Dok sam se spremao da krenem vozilom na službeni zadatak u Novi Sad, spazio sam čoveka kako svom silinom nekakvom motkom udara ženu po glavi. Spasavajući život unesrećene žene, stariji vodnik Ivan Ristić, komandir streljačkog voda u 11. pešadijskom… »
Vesti dana »

Evrobasket, četvrti dan: Jokić novim rekordom utišao Rigu, porazi Slovenije, Crne Gore i Bosne
BBC News pre 46 minutajoš 122 povezane

Kontroverzan pakt: Svi upiru prstom u Rusiju, ali Tramp je izgleda imao pomoć i sa neočekivane strane!
Pravda pre 24 satajoš 21 povezana

Junajted u 97. minutu srušio Barnli, Totenhem razočarao, Džek Griliš nastavio da "pleše" u Evertonu!
Telegraf pre 24 satajoš 35 povezanih

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane

Haos na konferenciji! Svetislav Pešić se posvađao sa srpskim novinarom: "Ne pitaj me više do kraja prvenstva"
Telegraf pre 24 satajoš 59 povezanih