Povezane vesti

Košarac: Mere prisluškivanja su deo specijalnog rata Sarajeva protiv institucija Srpske

Košarac: Mere prisluškivanja su deo specijalnog rata Sarajeva protiv institucija Srpske

Blic 11.11.2017
Član Predsedništva SNSD Staša Košarac istakao je da nalozi Tužilaštva i Suda BiH po kojima Obaveštajno-bezbednosna agencija /OBA/ BiH preduzima mere prisluškivanja protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika predstavljaju akte otvorenog… »
Sarajevo prisluškuje Dodika

Vesti online 11.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je da ga prisluškuju bezbednosne službe BiH, te da je nalog da se "stavi na mere" izdat na osnovu zahteva tužilaštva u Sarajevu, zbog istrage koju su pokrenuli, ali da mu nije poznato kakve. Dodik je… »
Sarajevo prisluškuje Dodika?

Mondo 11.11.2017
Bezbednosne službe Bosne i Hercegovine prisluškuju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, piše danas beogradska štampa. Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba Nalog da se on "stavi na mere" izdat je na osnovu zahteva tužilaštva u Sarajevu zbog… »
Dodik: Prisluškuju me

Dodik: Prisluškuju me

Blic 11.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je da ga prisluškuju bezbednosne službe BiH, te da je nalog da se "stavi na mere" izdat na osnovu zahteva tužilaštva u Sarajevu, zbog istrage koju su pokrenuli, ali da mu nije poznato kakve. Dodik je… »
Sarajevo prisluškuje Dodika? Ja sam najprogonjeniji čovek u BiH!

Sarajevo prisluškuje Dodika? Ja sam najprogonjeniji čovek u BiH!

Pravda 11.11.2017
Bezbednosne službe Bosne i Hercegovine prisluškuju predsednika Republike Srpske, Milorada Dodika, a nalog da se on "stavi na mere" izdat je na osnovu zahteva tužilaštva u Sarajevu zbog istrage koju su pokrenuli. Prema informacijama do kojih su… »
Sarajevo prisluškuje Dodika! Lider RS: Ne znam što to rade, kad ja sve što imam otvoreno kažem!

Sarajevo prisluškuje Dodika! Lider RS: Ne znam što to rade, kad ja sve što imam otvoreno kažem!

Kurir 11.11.2017
Bezbednosne službe Bosne i Hercegovine prisluškuju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, a nalog da se on stavi pod te mere izdat je na osnovu zahteva tužilaštva u Sarajevu zbog istrage koja je pokrenuta. Prema informacijama, kao obrazloženje… »

RTV 11.11.2017
BEOGRAD - Bezbednosne službe Bosne i Hercegovine prisluškuju predsednika Republike Srpske, Milorada Dodika, a nalog da se on "stavi na mere" izdat je na osnovu zahteva tužilaštva u Sarajevu zbog istrage koju su pokrenuli, pišu "Novosti". Prema… »

Sputnik 11.11.2017
Bezbednosne službe Bosne i Hercegovine prisluškuju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, a nalog da se on stavi pod te mere izdat je na osnovu zahteva tužilaštva u Sarajevu zbog istrage koja je pokrenuta, pišu „Novosti“. Prema… »

Vesti dana »