Повезане вести

Кошарац: Мере прислушкивања су део специјалног рата Сарајева против институција Српске

Кошарац: Мере прислушкивања су део специјалног рата Сарајева против институција Српске

Блиц 11.11.2017
Члан Председништва СНСД Сташа Кошарац истакао је да налози Тужилаштва и Суда БиХ по којима Обавештајно-безбедносна агенција /ОБА/ БиХ предузима мере прислушкивања против председника Републике Српске Милорада Додика представљају… »
Сарајево прислушкује Додика

Вести онлине 11.11.2017
Председник Републике Српске Милорад Додик потврдио је да га прислушкују безбедносне службе БиХ, те да је налог да се "стави на мере" издат на основу захтева тужилаштва у Сарајеву, због истраге коју су покренули, али да му није… »
Сарајево прислушкује Додика?

Мондо 11.11.2017
Безбедносне службе Босне и Херцеговине прислушкују председника Републике Српске Милорада Додика, пише данас београдска штампа. Фото: Ведран Шевчук, мондо.ба Налог да се он "стави на мере" издат је на основу захтева тужилаштва у… »
Додик: Прислушкују ме

Додик: Прислушкују ме

Блиц 11.11.2017
Председник Републике Српске Милорад Додик потврдио је да га прислушкују безбедносне службе БиХ, те да је налог да се "стави на мере" издат на основу захтева тужилаштва у Сарајеву, због истраге коју су покренули, али да му није… »
Сарајево прислушкује Додика! Лидер РС: Не знам што то раде, кад ја све што имам отворено кажем!

Сарајево прислушкује Додика! Лидер РС: Не знам што то раде, кад ја све што имам отворено кажем!

Курир 11.11.2017
Безбедносне службе Босне и Херцеговине прислушкују председника Републике Српске Милорада Додика, а налог да се он стави под те мере издат је на основу захтева тужилаштва у Сарајеву због истраге која је покренута. Према… »
Сарајево прислушкује Додика? Ја сам најпрогоњенији човек у БиХ!

Сарајево прислушкује Додика? Ја сам најпрогоњенији човек у БиХ!

Правда 11.11.2017
Безбедносне службе Босне и Херцеговине прислушкују председника Републике Српске, Милорада Додика, а налог да се он "стави на мере" издат је на основу захтева тужилаштва у Сарајеву због истраге коју су покренули. Према… »

РТВ 11.11.2017
БЕОГРАД - Безбедносне службе Босне и Херцеговине прислушкују председника Републике Српске, Милорада Додика, а налог да се он "стави на мере" издат је на основу захтева тужилаштва у Сарајеву због истраге коју су покренули, пишу… »

Спутник 11.11.2017
Безбедносне службе Босне и Херцеговине прислушкују председника Републике Српске Милорада Додика, а налог да се он стави под те мере издат је на основу захтева тужилаштва у Сарајеву због истраге која је покренута, пишу „Новости“… »

Вести дана »