Povezane vesti
Nataša Bekvalac otvorila dušu: Doktor mi je naredio strogo mirovanje!
Blic 13.11.2017
Pevačica Nataša Bekvalac uživa u turdnoći, ali i u životu, ako je suditi po njenom poslednjem podužem postu na Instagramu. Nata je otvorila dušu pred fanovima: - Trudnoća zaista jeste neko drugo stanje. Kako mi je doktor "naredio" strogo mirovanje… »
Nataša Bekvalac otvorila dušu i priznala šta je muči!
Svet plus 13.11.2017
Nataša Bekvalac prestala je da nastupa, pa kako nema mnogo obaveza, ima vremena da razmisli o mnogim stvarima u svom životu. Ona je zbog drugog stanja posebno emotivna, pa je rešila da otvori dušu i svima prizna kako se oseća. - Trudnoca zaista jeste… »
Nataša Bekvalac OTVORILA DUŠU: Trese me kriza srednjih godina, pa neće valjda kriza mladih da me trese?!
Svet & Skandal 13.11.2017
Budući da je na trudničkom bolovanju ili odmoru, kako se uzme, Nataša Bekvalac vreme provodi kod kuće i ima dosta vremena za razmišljanje. Pop zvezda ne daje izjave za medije, ali se rado oglašava na Instagramu gde komunicira sa svojim fanovima. Evo… »
(Foto) Bekvalčeva objasnila sve u jednoj poruci: Nataša progovorila o trudnoći, predrasudama i svojoj karijeri!
Kurir 13.11.2017
Nataša Bekvalac je svoje fanove iznenadila porukom koju im je uputila na društvenim mrežama. Ona je rešila da javno progovori o svojim osećanjima i podeli misli sa obožavateljima. "Trudnoća zaista jeste neko drugo stanje. Kako mi je doktor… »
Vesti dana »
Završen protest novosadskih profesora i istraživača, zatražili ostavku rektora Dejana Madića (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 54 povezane
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
BBC News pre 40 minutajoš 36 povezanih
Haos na Australijan openu: Teniser pred meč pao u nesvest, 15 minuta nije znao gde se nalazi
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Rusi oslobodili dva naselja u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici
RTV pre 4 satijoš 22 povezane
Određen pritvor osumnjičenom koji je pregazio studentkinju u Ruzveltovoj ulici
Danas pre 4 minutajoš 21 povezana