Povezane vesti
Zagorac: Moja želja je Partizan, sve je do agenta i crno-belih, u nekoj vrsti smo sive zone
Sportski žurnal 13.11.2017
Srpski košarkaš Rade Zagorac rekao je da je njegova želja da zaigra za Partizan, ali da sve zavisi od uprave crno-belih i njegovog agenta. – Od samog starta sam imao sam želju da zaigram za Partizan. To je neka dečačka želja. Uvek su bile tri… »
Siva faza: Rade Zagorac otkrio da želi u Partizan, evo dokle se stiglo
Hot sport 13.11.2017
Saga o Partizanu i Radetu Zagorcu uskoro dobija svoj epilog, nije tajna više, dve strane pregovaraju. Sada već bivši član Memfis Grizlsa Rade Zagorac gostovao je večeras u emisiji ‘U obruču’ na TV Arena sport, a jedno od pitanja bilo je vezano… »
Zagorac uz osmeh o Partizanu: Hm... Siva zona! To je dečački san, obostrana želja postoji
Mozzart sport 13.11.2017
Bivši košarkaš Mege kaže da su pregovori u toku. Nije bilo priče oko Crvene zvezde. Dugo traje saga oko budućeg kluba u karijeri Radeta Zagorca, a sam igrač je u gostovanju na Arena Sport televiziji u emiji „U obruču“ rekao da je njegova… »
Zagorac prvi put javno o Partizanu - Evo šta želi i kako trenutno stoje stvari!
Sportske.net 13.11.2017
Jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Srbiji Rade Zagorac konačno je progovorio o mogućnosti da karijeru nastavi u Partizanu. Gostujući u emisiji "U obruču" na televiziji Arena Sport Rade Zagorac je odgovorio na pitanja vezana za nastavak… »
Vesti dana »
Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 10. januara
Novi magazin pre 55 minutajoš 15 povezanih
Poljoprivrednici blokirali centralnu ulicu u Bogatiću ispred policijske stanice: Čekamo da puste kolege
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih