Povezane vesti

Saznajemo: Otmičari male Maše ostaju u zatvoru, pokušali da se brane bizarnom pričom o "pozajmici deteta"

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Francuski državljanin Sebastijan Branšu (48) pravosnažno je osuđen na 10, njegova supruga Gorin Aleksis Sandrin Branšu (52) na devet i njena ćerka iz prvog braka Emerin Ulije Kristel (28) na sedam godina zatvora zbog otmice trogodišnje devojčice u Beogradu.
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je osuđujuću presudu francuskim otmičarima male Maše Prenković, saznaje "Blic". Troje francuskih državljana bilo je prvostepeno osuđeno u Specijalnom sudu 20. oktobra 2016. jer su 13. marta... »

Sud: Izrada odluke za Francuze otmičare još je u toku

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
Apelacioni sud u Beogradu još nije obajvio odluku u slučaju protiv troje francuskih državljana koji su prvostepenom presudom osuđeni na višegodišnje kazne zatvora zbog otmice male Maše Prenković iz majčinih ruku
Apelacioni sud u Beogradu još nije obajvio odluku u slučaju protiv troje francuskih državljana koji su prvostepenom presudom osuđeni na višegodišnje kazne zatvora zbog otmice male Maše Prenković iz majčinih ruku, jer je u toku... »

Sud: Izrada odluke za Francuze otmičare još je u toku

RTS utorak, 14. novembar 2017.
RTS: Sud: Izrada odluke za Francuze otmičare još je u toku
Apelacioni sud u Beogradu još nije obajvio odluku u slučaju protiv troje francuskih državljana koji su prvostepenom presudom osuđeni na višegodišnje kazne zatvora zbog otmice male Maše Prenković iz majčinih ruku, jer je u toku njena izrada.
Portparolka suda Mirjana Piljić je precizirala za Tanjug da je pisanje odluke još u toku, te da se njena sadržina za sada ne može objaviti. Pojedini mediji su, međutim, danas objavili da je Apelacioni sud potvrdio prvostepenu... »

Apelacioni sud: Još nije objavljena odluka o Francuzima

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: Apelacioni sud: Još nije objavljena odluka o Francuzima
Apelacioni sud u Beogradu nije objavio odluku u slučaju protiv troje francuskih državljana koji su prvostepenom presudom osuđeni na višegodišnje kazne zatvora.
Oni su osuđeni zbog otmice male Maše Prenković iz majčinih ruku, jer je u toku njena izrada. Portparolka suda Mirjana Piljić je precizirala za Tanjug da je pisanje odluke još u toku, te da se njena sadržina za sada ne može... »

Potvrđena presuda u slučaju otmice devojčice u Beogradu

Novi magazin utorak, 14. novembar 2017.
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je osuđujuću presudu francuskim državljanima zbog otmice devojčice Maše Prenković u martu 2015. godine u Beogradu.
Kako piše list "Blic", Sebastijan Branš osuđen je na 10, njegova supruga Gorin Aleksis Branš na devet godina zatvora, dok je Emerin Ulije Kristel osuđena na sedam godina zatvora. Troje francuskih državljana bilo je prvostepeno... »

Potvrđene presude u slučaju otmice male Maše

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: Potvrđene presude u slučaju otmice male Maše
Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je osuđujuću presudu francuskim državljanima zbog otmice dveojčice Maše Prenković u martu 2015. godine u Beogradu.
Kako piše list "Blic", Sebastijan Branš osuđen je na 10, njegova supruga Gorin Aleksis Branš na devet godina zatvora, dok je Emerin Ulije Kristel osuđena na sedam godina zatvora. Troje francuskih državljana bilo je prvostepeno... »
©2018 Netmark d.o.o.