Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja

Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja

Danas utorak, 14. novembar 2017.
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, ali za poslednjih nekoliko godina ipak ima pomaka - rekla je predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, na konferenciji "Lokalni mehanizmi za rodnu ravnopravnost". Ona je istakla da je Srbija... »

Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja"

Vesti online utorak, 14. novembar 2017.
"Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti", izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Ministarka, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost učestvovala je na konferenciji "Lokalni mehanizmi za rodnu ravnopravnost - na putu ostvarivanja politike rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou" a, kako... »

Mihajlović: Srbija još nije rodno ravnopravna zemlja

Novi magazin utorak, 14. novembar 2017.
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i ministarka u Vladi Srbije Zorana Mihajlović je danas izjavila da Srbija još nije rodno ravnopravna zemlja, ali da su poslednjih godina napravljeni veliki pomaci i da je Srbija po tom kriterijuma sada na 40. mestu u izveštaju Svetskog ekonomskog foruma.
"U posledenje četiri godine broj lokalnih samouprava u Srbiji koje su potpisale Evropsku povelju o rodnoj ravnopravosti povećan je sa četiti na 46", rekla je ona novinarima uoči konferencije "Lokalni mehanizmi za rodnu... »

Mihajlović: Ima napretka, ali Srbija još nije rodno ravnopravna

RTS utorak, 14. novembar 2017.
RTS: Mihajlović: Ima napretka, ali Srbija još nije rodno ravnopravna
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja – žene su u privatnim i državnim preduzećima i dalje plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti, kaže ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Zorana Mihajlović, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, rekla je novinarima da je na državnom nivou napravljeno mnogo kada je reč o ovoj oblasti, a da pravi posao predstoji na lokalu. "Od oko 160... »

Ministarka o rodnoj ravnopravnosti: Žene u Srbiji zarađuju 30 odsto manje nego muškarci na istom poslu

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Mihajlović, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost učestvovala je na konferenciji "Lokalni mehanizmi za rodnu ravnopravnost - na putu ostvarivanja politike rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou" a, kako... »

Mihajlović: Ima napretka,ali Srbija još nije rodno ravnopavna

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti izjavila Zorana Mihajlović
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti, izjavila je danas... »

Mihajlovićeva: Ima napretka, ali Srbija još nije rodno ravnopravna

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Mihajlovićeva: Ima napretka, ali Srbija još nije rodno ravnopravna
BEOGRAD - Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Mihajlović, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost učestvovala je na konferenciji "Lokalni mehanizmi za rodnu ravnopravnost - na putu ostvarivanja politike rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou" a, kako... »

Zorana Mihajlović: Srbija još nije rodno ravnopravna zemlja, ali ima pomaka

Beta utorak, 14. novembar 2017.
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i ministarka u Vladi Srbije Zorana Mihajlović je danas izjavila da Srbija još nije rodno ravnopravna zemlja, ali da su poslednjih godina napravljeni veliki pomaci i da je Srbija po tom kriterijuma sada na 40. mestu u izveštaju Svetskog... »
©2018 Netmark d.o.o.