Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja

Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja

Danas pre 3 dana
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, ali za poslednjih nekoliko godina ipak ima pomaka - rekla je predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, na konferenciji "Lokalni mehanizmi za rodnu ravnopravnost". Ona je istakla da je Srbija... »

Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja"

Vesti online pre 3 dana
"Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti", izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Ministarka, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost učestvovala je na konferenciji "Lokalni mehanizmi za rodnu ravnopravnost - na putu ostvarivanja politike rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou" a, kako... »

Mihajlović: Srbija još nije rodno ravnopravna zemlja

Novi magazin pre 4 dana
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i ministarka u Vladi Srbije Zorana Mihajlović je danas izjavila da Srbija još nije rodno ravnopravna zemlja, ali da su poslednjih godina napravljeni veliki pomaci i da je Srbija po tom kriterijuma sada na 40. mestu u izveštaju Svetskog ekonomskog foruma.
"U posledenje četiri godine broj lokalnih samouprava u Srbiji koje su potpisale Evropsku povelju o rodnoj ravnopravosti povećan je sa četiti na 46", rekla je ona novinarima uoči konferencije "Lokalni mehanizmi za rodnu... »

Mihajlović: Ima napretka, ali Srbija još nije rodno ravnopravna

RTS pre 4 dana
RTS: Mihajlović: Ima napretka, ali Srbija još nije rodno ravnopravna
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja – žene su u privatnim i državnim preduzećima i dalje plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti, kaže ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Zorana Mihajlović, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, rekla je novinarima da je na državnom nivou napravljeno mnogo kada je reč o ovoj oblasti, a da pravi posao predstoji na lokalu. "Od oko 160... »

Ministarka o rodnoj ravnopravnosti: Žene u Srbiji zarađuju 30 odsto manje nego muškarci na istom poslu

Blic pre 4 dana
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Mihajlović, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost učestvovala je na konferenciji "Lokalni mehanizmi za rodnu ravnopravnost - na putu ostvarivanja politike rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou" a, kako... »

Mihajlović: Ima napretka,ali Srbija još nije rodno ravnopavna

Večernje novosti pre 4 dana
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti izjavila Zorana Mihajlović
Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti, izjavila je danas... »

Mihajlovićeva: Ima napretka, ali Srbija još nije rodno ravnopravna

RTV pre 4 dana
RTV: Mihajlovićeva: Ima napretka, ali Srbija još nije rodno ravnopravna
BEOGRAD - Srbija još uvek nije rodno ravnopravna zemlja, žene su u privatnim i državnim preduzećima su još uvek plaćene oko 30 odsto manje nego njihove muške kolege, ali ima i napretka kada je reč o rodnoj ravnopravnosti, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Mihajlović, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost učestvovala je na konferenciji "Lokalni mehanizmi za rodnu ravnopravnost - na putu ostvarivanja politike rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou" a, kako... »

Zorana Mihajlović: Srbija još nije rodno ravnopravna zemlja, ali ima pomaka

Beta pre 4 dana
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i ministarka u Vladi Srbije Zorana Mihajlović je danas izjavila da Srbija još nije rodno ravnopravna zemlja, ali da su poslednjih godina napravljeni veliki pomaci i da je Srbija po tom kriterijuma sada na 40. mestu u izveštaju Svetskog... »
©2017 Netmark d.o.o.