Podli latini: Hrvati zastavama prekrili ćirilične table?!

Podli latini: Hrvati zastavama prekrili ćirilične table?!

Pravda utorak, 14. novembar 2017.
Na tri vukovarska suda nema oznaka o kojim je institucijama reč, jer su nazivi prekriveni hrvatskim zastavama, kako bi bilo sprečeno da bude vidljiv jedan od naziva napisan na ćirilici, kao što to zakon propisuje.
Tri suda: Županijski, Opštinski i Prekršajni tako već mesecima krše Zakon o sudovima. Ipak, niko se ne usuđuje da ukloni hrvatske zastave i da ponovo postane vidljiv i ćirilični natpis, jer bi to razbesnelo hrvatska ratna... »

Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji

BK TV utorak, 14. novembar 2017.
Predsedništvo Bosne i Hercegovine prihvatilo je na sednici poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za zvaničnu posetu Srbiji 6. i 7. decembra, javlja Fena. Istovremeno, danas su se u Beogradu sastali predstavnici ministarstava spoljnih poslova BiH i Srbije, koji su se složili da je bilateralna... »

Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji

Telegraf utorak, 14. novembar 2017.
Dve države imaju dobre političke i ekonomske odnose
Predsedništvo Bosne i Hercegovine prihvatilo je danas na sednici poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za zvaničnu posetu Srbiji 6. i 7. decembra, javlja Fena. Vučić zagrmeo o Izetbegoviću: Neki misle da Srbija nije dovoljno pregažena i ponižena Istovremeno, danas... »

Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji

Srbija danas utorak, 14. novembar 2017.
Potrebno rešiti pitanje međudržavne granice
Predsedništvo Bosne i Hercegovine prihvatilo je danas na sednici poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za zvaničnu posetu Srbiji 6. i 7. decembra. Istovremeno, danas su se u Beogradu sastali predstavnici ministarstava spoljnih poslova BiH i Srbije, koji su se... »

Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji
SARAJEVO, BANJALUKA - Predsedništvo Bosne i Hercegovine prihvatilo je danas na sednici poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za zvaničnu posetu Srbiji 6. i 7. decembra, javlja Fena.
Istovremeno, danas su se u Beogradu sastali predstavnici ministarstava spoljnih poslova BiH i Srbije, koji su se složili da je bilateralna saradnja između BiH i Srbije dobra i intenzivna, ali je potrebno rešiti pitanje... »

Savez za promjene: Kreatori sukoba dobacuju jedni drugima lopte

Al Jazeera utorak, 14. novembar 2017.
Savez za promjene proziva vladajuće u RS-u za lažni patriotizam nakon poziva da obustave rad u institucijama BiH.
Savez za promjene optužio je Milorada Dodika i stranke okupljene oko njegovog SNSD-a za "lažni patriotizam" nakon što su vođe stranaka vladajuće većine u bh. entitetu Republika Srpska pozvali predstavnike RS-a u institucijama BiH... »

Poziv srpskim predstavnicima da napuste institucije BiH

Sputnik utorak, 14. novembar 2017.
Lideri stranaka vladajuće većine u Republici Srpskoj, SNSD-a Milorad Dodik, DNS-a Marko Pavić i Socijalističke partije Petar Đokić pozvali su srpske predstavnike da bez odlaganja napuste institucije BiH i vrate se na konsultacije u Republiku Srpsku.
„Pozivamo partije okupljene u Savezu za promene koji čine vlast u zajedničkim institucijama BiH da bez odlaganja napuste institucije BiH i vrate se na konsultacije u Republiku Srpsku, gde bi sa ostalim partijama koje su prisutne... »

Banjaluka: Poziv srpskim predstavnicima da napuste zajedničke institucije BiH

RTS utorak, 14. novembar 2017.
RTS: Banjaluka: Poziv srpskim predstavnicima da napuste zajedničke institucije BiH
Lideri stranaka vladajuće većine u Republici Srpskoj, SNSD-a Milorad Dodik, DNS-a Marko Pavić i Socijalističe partije Petar Đokić pozvali su srpske predstavnike da bez odlaganja napuste institucije BiH i vrate se na konsultacije u Republiku Srpsku.
"Pozivamo partije okupljene u Savezu za promene koji čine vlast u zajedničkim institucijama BiH da bez odlaganja napuste institucije BiH i vrate se na konsultacije u Republiku Srpsku, gde bi s ostalim partijama koje su prisutne u... »

Dodik pozvao Srbe u institucijama BiH da obustave rad

N1 Info utorak, 14. novembar 2017.
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, predsednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić i predsednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić pozvali su srpske predstavnike u zajedničkim institucijama BiH da obustave rad i napuste te institucije zbog "pretnje ratom" Republici Srpskoj.
"Pozivamo partije okupljene u Savezu za promene koji čine vlast u zajedničkim institucijama BiH da bez odlaganja napuste institucije BiH i vrate se na konsultacije u Republiku Srpsku, gde bi sa ostalim partijama koje su prisutne... »

Zaoštrava se situacija: Izetbegović preti ratom, Srbi da napuste institucije BiH

Vesti online utorak, 14. novembar 2017.
Predsednik SNSD Milorad Dodik poziva srpske predstavnike u institucijama BiH da obustave rad i napuste te institucije zbog pretnje ratom Republici Srpskoj.
Pozivu su se pridružili i predsednik DNS Marko Pavić i predsednik SP Petar Đokić, javlja agencija Srna. "Pozivamo partije okupljene u Savezu za promene koji čine vlast u zajedničkim institucijama BiH da bez odlaganja napuste... »

"Predstavnici SRB da napuste institucije BiH zbog pretnje"

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: "Predstavnici SRB da napuste institucije BiH zbog pretnje"
Predsednik SNSD Milorad Dodik poziva srpske predstavnike u institucijama BiH da obustave rad i napuste te institucije zbog pretnje ratom Republici Srpskoj.
Pozivu su se pridružili i predsednik DNS Marko Pavić i predsednik SP Petar Đokić, javlja agencija Srna. "Pozivamo partije okupljene u Savezu za promene koji čine vlast u zajedničkim institucijama BiH da bez odlaganja napuste... »

Poziv srpskim predstavnicima da napuste institucije BiH

Slobodna Evropa utorak, 14. novembar 2017.
Predstavnici vlasti u Republici Srpskoj (RS) pozvali su sve srpske predstavnike u zajedničkim institucijama Bosne i Hercegovine da obustave rad i napuste te institucije zbog prijetnje ratom RS-u. Taj poziv uputili su predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, predsjednik... »

Vlast u RS zove Savez za promene: Napustite zajedničke institucije, Srpskoj prete ratom!

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Predsednik SNSD Milorad Dodik, predsednik DNS Marko Pavić i predsednik SP Petar Đokić pozivaju srpske predstavnike u zajedničkim institucijama BiH da obustave rad i napuste te institucije zbog pretnje ratom Republici Srpskoj.
- Pozivamo partije okupljene u Savezu za promene, koji čine vlast u zajedničkim institucijama BiH, da bez odlaganja napuste institucije BiH i vrate se na konsultacije u Republiku Srpsku, gde bi sa ostalim partijama koje su... »
©2018 Netmark d.o.o.