Povezane vesti
Seksi beli ogrtač i perje! Ceca u providnom očarala sve, a kad je podigla nogu... (FOTO)
Telegraf 14.11.2017
Ceca je sa snimanja spota za duetsku pesmu za Sašom Matićem otkrila ono što sve njene fanove zanima - kako će izgledati. Ceca Ražnatović obradovala je fanove fotografijom sa snimanja spota za duetsku pesmu "Lažov notorni" sa Sašom Matićem, koja će vrlo… »
Ponovo u belom: Kadrovi novog spota Ražnatovićeve i Saše Matića! Ceca u ulozi odbegle mlade!
Srbija danas 14.11.2017
To nismo očekivali! Ovih dana Ceca i Saša Matić radili su na snimanju spota za duetsku pesmu ''Lažov notorni''. Foto: Youtube printscreen/Emisija Premijera - Bije me glas da ne volim da snimam spotove, što sam ja i potvrdila, ali ipak nisam baš toliko… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 20. avgust: Vraćaju se vrućine, temperatura oko 35 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih

Uživo pakao kod serebrjanske šume, zbrisana 53 brigada Rusi celu noć tukli po Odesi, ima mrtvih
Alo pre 21 minutajoš 11 povezanih

Građani i drugi dan blokiraju zgradu pravosudnih organa u Novom Sadu: Traže oslobađanje privedenih
N1 Info pre 36 minutajoš 3 povezane

Zvezda dominirala, ali izgubila: Pafos sa dobrim rezultatom čeka revanš na Kipru
Danas pre 7 satijoš 11 povezanih