Povezane vesti

Mladić poreklom iz BiH vrbovao džihadiste po Evropi: Predstavljao se kao imam i planirao napade

Blic sreda, 15. novembar 2017.
Milutin Jakovljević (27), poreklom iz BiH, uhapšen je u Švajcarskoj tokom zajedničke antiterorističke akcije francuske i švajcarske policije.
Jakovljević, koji ima švajcarsko državljanstvo, je među deset uhapšenih islamskih ekstremista koji su, kako prenosi francuski nedeljnik Journal du dimanche JDD, planirali napade u Francuskoj. Ovaj mladić je na internetu... »

Uhapšen Hrvat iz BiH koji je vrbovao mlade u id

Blic sreda, 15. novembar 2017.
Zajedničkom akcijom francusko-švajcarske policije uhapšeno je 10 osoba u okviru istrage o planiranju atentata u Francuskoj, a među njima je švajcarski državljanin M.J. (27), poreklom iz BiH.
Kako se navodi, radi se o Hrvatu koji je na internetu indoktrinirao mlade za takozvanu Islamsku državu, piše francuski Žurnal du dimanš, prenose Nezavisne. Policija je većinu grupe privela u okolini Pariza, a M.J., koji se putem... »

Uhapšen Hrvat iz BiH koji je vrbovao mlade za Islamsku državu

Večernje novosti sreda, 15. novembar 2017.
Zajedničkom akcijom francusko-švajcarske policije uhapšeno je 10 osoba u okviru istrage o planiranju atentata u Francuskoj, a među njima je švajcarski državljanin M.J. (27), poreklom iz BiH
Zajedničkom akcijom francusko-švajcarske policije uhapšeno je 10 osoba u okviru istrage o planiranju atentata u Francuskoj, a među njima je švajcarski državljanin M.J. (27), poreklom iz BiH. Kako se navodi, radi se o Hrvatu koji... »
©2018 Netmark d.o.o.