Povezane vesti
Molio sam Bananu da pomogne Subotiću
Večernje novosti 16.11.2017
Darko Šarić u Specijalnom sudu svedočio u postupku protiv Branka Lazarevića, bivšeg šefa kabineta MUP. Radulović je bio dobar sa Ivicom Dačićem, tadašnjim ministrom policije. NIKADA mi nijedna osoba iz vrha policije nije odavala informacije. To… »
Obrt na suđenju: Šarić postao svedok Tužilaštva, a evo šta je pred sudom rekao o Banani
Kurir 16.11.2017
BEOGRAD - Darko Šarić, kom se pred Specijalnim sudom sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je švercovala kokain, danas je pred istim sudom, u postupku protiv Branka Lazarevića, bivšeg šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova… »
Šarić: Lazarević mi nije prenosio policijske informacije
Dnevnik 16.11.2017
BEOGRAD: Optuženi za organizovanje šverca kokaina Latinske Amerike u Zapadnu Evropu Darko Šarić rekao je danas u Specijalnom sudu u Beogradu da mu nekadašnji šef kabineta ministra unutrašnjih poslova Branko Lazarević nije nikada odao nijednu… »
Vesti dana »

Uživo raste broj stradalih u dobropolju Zelenski imenovao članove delegacije za razgovore sa SAD
Alo pre 22 minutajoš 25 povezanih

"Mučim se poslednjih godina": Novak brutalno iskren posle teškog poraza, ove reči su zabrinjavajuće
Mondo pre 4 satijoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Insajder pre 57 minutajoš 25 povezanih

Prekršajna prijava protiv muškarca koji je vređao članove SNS kod Bajlonijeve pijace
Euronews pre 27 minutajoš 21 povezana