Povezane vesti

Udes u Smederevskoj Palanci odneo dva života: Vozaču tojote jaris preti 12 godina robije?

Udes u Smederevskoj Palanci odneo dva života: Vozaču tojote jaris preti 12 godina robije?

Kurir 20.11.2017
Miljan Đukić (22) iz Smederevske Palanke, vozač „tojote“ u kojoj su prekjuče poginuli Miloš Šiljak (16) i Pavle Orlović (16), suočiće se s krivičnom prijavom za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saznaje Kurir. Đukić je u… »
Potresna ispovest mladića posle stravičnog udesa: Izgubio sam dva druga! Više mi se ne živi

Potresna ispovest mladića posle stravičnog udesa: Izgubio sam dva druga! Više mi se ne živi

Press 20.11.2017
Brzina „Tojota jaris“ u kojoj su bila četvorica prijatelja iz Smederevske Palanke izletela i zakucala se u banderu. Braća koja su sedela napred preživela, dvojica momaka na zadnjem sedištu poginula na licu mesta. Foto: Zorana Jevtić Miloš… »
Smrt posle proslave rođendana: Mladić koji je preživeo stravičnu nesreću: "Izgubio sam dva druga, više mi se ne živi"

Smrt posle proslave rođendana: Mladić koji je preživeo stravičnu nesreću: "Izgubio sam dva druga, više mi se ne živi"

Blic 20.11.2017
Bili smo na rođendanu kod druga i moj stariji brat je trebalo da nas vrati kući. Ne znam šta se dogodilo i kako smo izleteli sa puta. I dalje sam u šoku. Izgubio sam dva druga, više mi se ne živi. Ovo je jedva izgovorio Filip Đ., mladić koji je… »

Vesti dana »