Povezane vesti

Dodikova mapa Balkana: Hipotetički odgovor ili opasne vizije "velikog stratega"

Dodikova mapa Balkana: Hipotetički odgovor ili opasne vizije "velikog stratega"

Blic 23.11.2017
Crtanje mape bio je moj odgovor na hipotetičkio pitanje koje bi podrazumevalo dugoročna rešenja, kaže predsednik Republike Srpske Milorad Dodik povodom iscrtavanja mape Balkana tokom intervjua za "Dojče vele" (DW). - Postavljeno mi je hipotetičko… »
Dodik o crtanju granica: Evo zašto sam to rekao

Dodik o crtanju granica: Evo zašto sam to rekao

Mondo 23.11.2017
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik objasnio je svoje crtanje nove mape regiona zbog koje se podigla prašina u regionu. Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba Dodik je u intervjuu za Dojče vele, na molbu da pokaže na mapi šta će biti s granicama… »
Dodik o crtanju mape: To je hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje, ne priznajemo Kosovo

Dodik o crtanju mape: To je hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje, ne priznajemo Kosovo

Beta 23.11.2017
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik rekao je povodom crtanja nove mape regiona da je to bio "hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje", dodajući da o statusu Kosova odlučuje Srbija i da Banjaluka od početka prati Beograd po tom… »
Dodik o crtanju mape: Hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje

Dodik o crtanju mape: Hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje

Slobodna Evropa 23.11.2017
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik rekao je povodom crtanja nove mape regiona da je to bio "hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje", dodajući da o statusu Kosova odlučuje Srbija i da Banjaluka od početka prati Beograd po tom pitanju… »
Dodik objasnio crtanje mape Balkana

Dodik objasnio crtanje mape Balkana

Novi magazin 23.11.2017
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik rekao je, povodom crtanja nove mape regiona, da je to bio "hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje", dodajući da o statusu Kosova odlučuje Srbija i da Banjaluka od početka prati Beograd po tom… »
Dodik o crtanju nove mape balkana: Ne priznajemo nezavisno Kosovo! To je bio hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje!

Dodik o crtanju nove mape balkana: Ne priznajemo nezavisno Kosovo! To je bio hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje!

Kurir 23.11.2017
Dodik je prethodno u intervjuu za Dojče vele, na molbu da pokaže na mapi šta će biti s granicama na Balkanu, predvideo da će za 10 godina u sastavu Srbije biti Republika Srpska i severni deo Kosova. "Postavljeno mi je hipotetičko pitanje koje bi… »
Dodik objasnio crtanje svoje mape Balkana

Dodik objasnio crtanje svoje mape Balkana

N1 Info 23.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je crtanje mape bio njegov odgovor na hipoptetičkio pitanje koje bi podrazumevalo dugoročna rešenja. Postavljeno mi je hipotetičko pitanje koje bi podrazumevalo dugoročna rešenja i ono što sam… »

Vesti dana »