Povezane vesti

Poruka Zvezdi sa Brda: Imamo i mi šta da pokažemo!

Poruka Zvezdi sa Brda: Imamo i mi šta da pokažemo!

Mozzart sport 25.11.2017
„Daćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat, a to je za nas sve sem poraza“, kaže Nenad Lalatović. Čukarički se uz Crvenu zvezdu i Partizan nalazi u najboljoj formi, pa na Banovom brdu vlada pozitivna atmosfera pred dolazak lidera… »
Derbi na Brdu: "Zvezda jaka, ko god da igra"

Derbi na Brdu: "Zvezda jaka, ko god da igra"

Mondo 25.11.2017
Čukarički spreman za borbu protiv crveno-belih. U meč ulazi sa tri uzastopne pobede i ne planira da se brani. Derbi 18. kola Superlige biće odigran u nedelju na Banovom brdu (15 časova): Čukarički - Crvena zvezda. Ne tako davno, Nenad Lalatović i… »
Milojević se vraća na brdo: Mnogo je suza tamo proliveno, pitajte moju suprugu za koga će navijati (video)

Milojević se vraća na brdo: Mnogo je suza tamo proliveno, pitajte moju suprugu za koga će navijati (video)

Hot sport 25.11.2017
Vladan Milojević je bivši trener Čukaričkog, a sutra se po prvi put kao trener Crvene zvezde vraća na Banovo brdo. Utakmica 18. kola Superlige Srbije između Čukaričkog igra se sutra od 15 časova na Banovom brdu, a meč će poseban značaj imati… »
Vladan Milojević protiv rođenog sina: Nemanja će uraditi sve za pobedu Čukaričkog, a ja za trijumf Zvezde

Vladan Milojević protiv rođenog sina: Nemanja će uraditi sve za pobedu Čukaričkog, a ja za trijumf Zvezde

Sportski žurnal 25.11.2017
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je pred njegovom ekipom jedno od najtežih gostovanja, ekipi Čukaričkog, i istakao da crveno-beli razmišljaju samo o toj utakmici, ne i o meču protiv Kelna u Ligi Evropa. "Jedno od najtežih… »
Milojević pred Čuku i duel sa sinom: Mnogo je suza tamo proliveno...

Milojević pred Čuku i duel sa sinom: Mnogo je suza tamo proliveno...

Mozzart sport 25.11.2017
"Ali ja sam neko ko gleda uvek napred, profesionalci smo i uradićemo sve što je do nas da odigramo dobru utakmicu i pobedimo", poručio strateg Crvene zvezde. Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević uoči derbi utakmice 18. kola Superlige… »
Milojević: "Razmišljamo samo o Čukaričkom"

Milojević: "Razmišljamo samo o Čukaričkom"

Sportske.net 25.11.2017
Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ne razmišlja o Evropi i da je sav fokus usmeren na duel sa Čukaričkim. Lider domaćeg šampionata sutra gostuje ekipi Čukaričkog koja utakmicu dočekuje u odličnom raspoloženju… »
Novi Pazar "stavlja zimnicu" u Dobanovcima

Novi Pazar "stavlja zimnicu" u Dobanovcima

Sportske.net 25.11.2017
Trener fudbalera Novog Pazara Marjan Živković rekao je da bi pobeda protiv Budućnosti u Dobanovcima, u utakmici 15. kola Prve lige Srbije, njegovoj ekipi obezbedila mirniju zimsku pauzu. Uoči poslednjeg kola u prvom delu sezone, Novi Pazar je osmi na… »
Milojević: Mnogo lepog veže me za Čukarički, ali...

Milojević: Mnogo lepog veže me za Čukarički, ali...

Večernje novosti 25.11.2017
Vraćam se prvi put na Banovo brdo posle odlaska. I moji asistenti Vladan Janković i Nikola Leposavić takođe. To je bilo vreme koje će sigurno ostati u mom srcu, kaže Vladan Milojević. Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči… »
Milojević: Sledi nam jedno od najtežih gostovanja

Milojević: Sledi nam jedno od najtežih gostovanja

Vesti online 25.11.2017
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević uoči derbi utakmice 18. kola Superlige Srbije govorio je o narednom protivniku Crvene zvezde. Nekadašnji trener Čukaričkog izrazio ve pohvalno o svom bivšem klubu, i ekipi koju sa uspehom predvodi… »
Milojević opet na Brdu: Biće teško i emotivno

Milojević opet na Brdu: Biće teško i emotivno

Mondo 25.11.2017
"Jedno od najtežih gostovanja do sada", poručio je trener Crvene zvezde koji prvi put gostuje svom nekadašnjem klubu Čukaričkom. Crvena zvezda se ponovo "prebacuje" na Superligu. Tokom nedelje je fokus bio na gostovanju BATE Borisovu sa kog se… »
Sudar oca i sina: Milojević: Na terenu nema popuštanja, videćemo za koga će supruga i ćerka navijati

Sudar oca i sina: Milojević: Na terenu nema popuštanja, videćemo za koga će supruga i ćerka navijati

Sportal blic 25.11.2017
Gostovanje na Banovom brdu protiv Čukaričkog (nedelja, 15 sati) u okviru 18. kola Superlige Srbije biće i te kako emotivno za trenera Zvezde Vladana Milojevića, naspram kog će na terenu biti njegov sin Nemanja. Foto: FK Crvena zvezda / Promo Vladan… »

Vesti dana »