Povezane vesti

Kremlj: Ramzan Kadirov ostaje predsednik Čečenije

Kremlj: Ramzan Kadirov ostaje predsednik Čečenije

Vesti online 27.11.2017
Ramzan Kadirov, predsednik Čečenije, rekao je u nedelju na televiziji "Rusija 1" kako je spreman da napusti funkciju šefa države, jer veruje da je došlo vreme za to. Sada se oglaso i Kremlj, navodeći da "Rusija polazi od činjenice da je Ramzan… »
Ne da mu kremlj da ode: Kadirov ipak ostaje na čelu Čečenije

Ne da mu kremlj da ode: Kadirov ipak ostaje na čelu Čečenije

Blic 27.11.2017
Kremlj je danas saopštio da će Ramzan Kadirov, lider ruske republike Čečenije, ostati na toj poziciji uprkos njegovim nedavnim komentarima o mogućnosti da se povuče. Kadirov (41) rekao je u intervjuu kasno sinoć za državne medije da je "njegov… »
Peskov: Kadirov ostaje, AP: Najava ostavke radi publiciteta?

Peskov: Kadirov ostaje, AP: Najava ostavke radi publiciteta?

Dnevnik 27.11.2017
MOSKVA/VAŠINGTON: Lider ruske republike Čečenije na severnom Kavkazu Ramzan Kadirov i dalje je na toj funkciji i planira da postupi onako kako mu ruski predsednik Vladimir Putin naloži, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov, nakon što je… »
Ne da kremlj: Kadirov ostaje na čelu Čečenije

Ne da kremlj: Kadirov ostaje na čelu Čečenije

Pravda 27.11.2017
Kremlj je danas saopštio da će Ramzan Kadirov, lider ruske republike Čečenije, ostati na toj poziciji uprkos njegovim nedavnim komentarima o mogućnosti da se povuče. Kadirov (41) rekao je u intervjuu kasno sinoć za državne medije da je " njegov… »
Kadirov: Uspostavio sam red u Čečeniji, vreme je da idem

Pravda 27.11.2017
Lider ruske republike Čečenije na severnom Kavkazu Ramzan Kadirov izjavio je da želi da napusti funkciju, pošto je došlo vreme za promenu na čelu te republike, prenosi "Tas". "To je moj san, da tako kažem. Biti na čelu regiona i snositi… »
Kadirov: Čečeniji treba novi lider

Kadirov: Čečeniji treba novi lider

Al Jazeera 27.11.2017
Predsjednik ruske republike na sjevernom Kavkazu izjavio da želi napustiti funkciju. Lider ruske republike Čečenije na sjevernom Kavkazu Ramzan Kadirov izjavio je da želi napustiti funkciju, pošto je došlo vrijeme za promjenu na čelu te republike… »

Večernje novosti 26.11.2017
Lider ruske republike Čečenije na severnom Kavkazu Ramzan Kadirov izjavio je danas da želi da napusti funkciju, pošto je došlo vreme za promenu na čelu te republike. Lider ruske republike Čečenije na severnom Kavkazu Ramzan Kadirov izjavio je… »

Vesti dana »