Povezane vesti
Ispovest druga marka markuša: Rekao mi je Ubiće me, pričam ti u nedelju! Likvidirali su ga u petak!
Kurir 27.11.2017
Marko Markuš (29), šurak košarkaša Darka Miličića, koji je u petak ubijen u Novom Sadu, predosetio je sopstvenu smrt i dobrom prijatelju se požalio da „brine jer zna da mu rade o glavi“. Kako za Kurir otkriva Markušev prijatelj, nekoliko dana… »
Marko Markuš predosetio smrt! Poverio se bliskom prijatelju: Znam da mi rade o glavi, sve ću ti reći u nedelju...
Press 27.11.2017
Marko Markuš (29), šurak košarkaša Darka Miličića, koji je u petak ubijen u Novom Sadu, predosetio je sopstvenu smrt! On se, samo nekoliko dana pred surovu likvidaciju, poverio bliskom prijatelju jer je znao „da mu rade o glavi“... Izvor… »
Vesti dana »
Blokada petlje kod Beogradske arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 3 minutajoš 30 povezanih
Ujutru mraz, tokom dana sunčano: Od srede češća pojava kiše, na planinama slab sneg
Niške vesti pre 3 satajoš 20 povezanih
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 17 satijoš 5 povezanih
Hamas oslobodio trojicu izraelaca! Jednom od njih pobili celu porodicu! Izrael treba da pusti 183 Palestinca! Snimak primopredaje je uznemuirujuć (foto/video)
Kurir pre 56 minutajoš 23 povezane
UŽIVO Pratite sa nama srpski dan u Seriji A, Samardžićeva Atalanta ubedljivo slavila, igrač dao četiri gola
Nova pre 3 minutajoš 27 povezanih