Povezane vesti
Svima se OKRENUO ŽELUDAC! Aleksandra Subotić DO DETALJA ispričala kako je izgubila nevinost!
Svet & Skandal 29.11.2017
Aleksandra Subotić je zapanjila svoje cimere u rijalitiju “Parovi”, ali i sve gledaoce kraj malih ekrana, detaljnim opisom gubljenja nevinosti. ‘Čekala sam ga da izađe iz zatvora jer sam rešila da spavam sa njim,’ počela je svoju priču… »
(Video) Aleksandra Subotić šokantno iskrena: Do detalja ispričala kako je izgubila nevinost! Muk u parovima!
Kurir 29.11.2017
Aleksandra Subotić u luksuznoj vili u Zemunu šokirala je sve kada je do detalja ispričala kako je izgubila nevinost sa dečkom kojeg je čekala da izađe iz zatvora. "Najveći šok je usledio kada se skinuo. Bila sam nezrela, pa sam ga gledala kako se… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Predstavnički dom SAD izglasao sankcionisanje Međunarodnog krivičnog suda zbog Izraela
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 6 satijoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 8 satijoš 1 povezana
Zelenski stigao u radnu posetu Italiji: Danas na razgovoru sa Meloni, sutra sa Matarelom
Blic pre 4 satijoš 2 povezane