Povezane vesti

Đekson priznao svoje fatalne greške: Slagao sam Saru da je Vojke vara, kajem se jer sam se vezao za ovog malog…

Đekson priznao svoje fatalne greške: Slagao sam Saru da je Vojke vara, kajem se jer sam se vezao za ovog malog…

Telegraf 29.11.2017
- Napolju ima jedna osoba koja mi mnogo znači, s kojom sam upropastio nešto što je trajalo tri godine i ona sve ovo gleda - rekao je Đekson. Danas je očigledno pokajnički dan u "Zadruzi", i Đekson se gorko pokajao jer je Saru slagao da je Vojke… »
Savest ga muči! Ovo je pravi razlog zašto ne spava mirno - konačno priznao istinu!

Savest ga muči! Ovo je pravi razlog zašto ne spava mirno - konačno priznao istinu!

Srbija danas 29.11.2017
Mnogo je grešio, ali... Zadrugar i zavodnik ženskih srca Nemanja Đerić Đekson je otvorio dušu pred svim zadrugarima i progovorio o tome šta je to što ga tišti za sva ova tri meseca koja je proveo u . Đekson je istakao da prva stvar zbog koje se… »
Izdala sam vas, a bili ste mi najbolji prijatelji! Luna iznenadila sve i izvinila se Teodori i Anđelu! (VIDEO)

Izdala sam vas, a bili ste mi najbolji prijatelji! Luna iznenadila sve i izvinila se Teodori i Anđelu! (VIDEO)

Telegraf 29.11.2017
Luna je rekla da se najviše kaje zbog toga što se posvađala sa Teodorom i Anđelom. Posle silnih svađa i uvreda, Luna je danas iznenadila sve kada se izvinila Teodori i Anđelu. Krivo mi je što sam se zaljubila, samo sam pokazala svoju slabost… »
Mrš, retardu - za sve je kriva Kija! Sloba užasno opsovao Lunu - Ovo je jednom moralo da se desi! (video)

Mrš, retardu - za sve je kriva Kija! Sloba užasno opsovao Lunu - Ovo je jednom moralo da se desi! (video)

Srbija danas 29.11.2017
Pukli su, zar ne? Sloba Radanović se sinoć zaštitnički postavio prema supruzi Kristini Kockar, a Luna je zbog toga poludela. Kristina se posvađala sa Milanom Miloševićem i Saškom Karan zbog hrane. Sloba je smatrao da Kija nije kriva, pa ju je… »
Krivo mi je što sam se zaljubila, samo sam pokazala svoju slabost: Teodora se pokajala jer se zaljubila u Anđela, on hteo da…

Krivo mi je što sam se zaljubila, samo sam pokazala svoju slabost: Teodora se pokajala jer se zaljubila u Anđela, on hteo da…

Telegraf 29.11.2017
Teodora smatra da joj je veza sa Anđelom umanjila šanse za pobedu. Kada je veliki šef tražio od ukućana da otkriju po jednu stvar zbog koje se najviše kaju, Teodora je ustala i izjavila da joj je najžalije što se zaljubila u Anđela. Kija odnela… »
Kija odnela mužu lek, Luna sačekala da ona izađe, a onda je počeo ozbiljan razgovor sa Slobom! (video)

Kija odnela mužu lek, Luna sačekala da ona izađe, a onda je počeo ozbiljan razgovor sa Slobom! (video)

Telegraf 29.11.2017
Nakon što je Kija donela mužu lek, Luna je otišla kod Slobe kako bi raspravili svađu od prethodne noći. Sloba i Luna su se prethodne noći posvađali i razmenili nekoliko grubih reči. Podsetimo, ovom konfliktu je prethodilo to što je Radanović… »
Slobi se slošilo, Luna otišla da vidi šta mu je, a onda je dotrčala zabrinuta Kija! (VIDEO)

Slobi se slošilo, Luna otišla da vidi šta mu je, a onda je dotrčala zabrinuta Kija! (VIDEO)

Telegraf 29.11.2017
Nakon što Luna i Sloba nisu progovorili ni reč, posle svađe od sinoć, Radanoviću se slošilo. Sloba Radanović i Luna Đogani sinoć su imali žestoku svađu koja se završila uvredama (opširnije pročitajte OVDE). Koliko se Sloba uvredio zbog onoga… »
Mrš, derište jedno! Sloba i Luna se žestoko posvađali nakon što je on stao u Kijinu odbranu! (video)

Mrš, derište jedno! Sloba i Luna se žestoko posvađali nakon što je on stao u Kijinu odbranu! (video)

Telegraf 29.11.2017
Nakon što je Sloba stao u Kijinu zaštitu zbog toga što joj se Milan unosio u lice i vređao je, izbila je svađa između Slobe i Lune. Sinoć je u Zadruzi izbila svađa između Kristine Kije Kockar, Milana Miloševića i Saške Karan, a kada je Milan… »
Haos u 5 ujutru! Milan brutalno vređao Kiju, Sloba uleteo i počeo žestoko da brani svoju ženu, obezbeđenje dojurilo u…

Haos u 5 ujutru! Milan brutalno vređao Kiju, Sloba uleteo i počeo žestoko da brani svoju ženu, obezbeđenje dojurilo u…

Telegraf 29.11.2017
- Ona te nije napala! Ušla je i lepo pitala! Sada ću svu hranu da bacim - vikao je Sloba na zadrugara koji je napao Kiju. Kristina Kija Kockar prethodne noći je pred zoru imala prvu žestoku svađu sa ukućanima, a Milan Milošević ju je tokom iste… »

Vesti dana »