Povezane vesti

Kup Srbije za vaterpoliste: Partizan na Zvezdu, Šabac na Nais

Dnevnik ponedeljak, 4. decembar 2017.
BEOGRAD: Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde sastaće se u polufinalu završnog turnira Kupa Srbije u Bečeju, dok drugi par čine Šabac i Nais, odlučeno je danas žrebom u prostorijama VSS u Beogradu.
Polufinalne utakmice na programu su 16. decembra, a dan kasnije je odlučujući meč za trofej. Prošlogodišnji pobednik Kupa Srbije bio je Partizan pobedom nad Crvenom zvezdom 8:5 u Nišu. U četvrtfinalu su postignuti sledeći... »

Kup Srbije: Žreb doneo sudar „večitih“ u polufinalu!

Hot sport ponedeljak, 4. decembar 2017.
Danas je u Kući vaterpola održan žreb za fajnal-fora Kupa Srbije, koje će se održati u Bečeju od 16. decembra. „Kuglice“ su htele tako da se u borbi za finale sastanu aktuelni branilac trofeja, ekipa Partizana i Crvena zvezda, dok će druči par činiti ekipa Šapca i Naisa. Crno-beli su trofej... »

Partizan - Crvena zvezda u polufinalu Kupa, Šabac na Nais

Sportski žurnal ponedeljak, 4. decembar 2017.
Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde sastaće se u polufinalu završnog turnira Kupa Srbije u Bečeju, dok drugi par čine Šabac i Nais, odlučeno je danas žrebom u prostorijama VSS u Beogradu
Polufinalne utakmice na programu su 16. decembra, a dan kasnije je odlučujući meč za trofej. Prošlogodišnji pobednik Kupa Srbije bio je Partizan pobedom nad Crvenom zvezdom 8:5 u... »

"Večiti" u polufinalu Kupa

Mondo ponedeljak, 4. decembar 2017.
Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde sastaće se 16. decembra u Bečeju, u "reprizi" finala 2016/17.
U ponedeljak su u Kući vaterpola žrebom određeni parovi polufinala Kupa Srbije. Domaćin završnog turnira je Bečej, a igraće Partizan - Crvena zvezda i Šabac - Nais. Polufinala su na programu 16. decembra, dok je finale dan... »

Obavljen žreb, Zvezda vs Partizan u polufinalu!

Sportske.net ponedeljak, 4. decembar 2017.
Finale pre finala?
Vaterpolisti Partizana igraće protiv Crvene zvezde u polufinala Kupa Srbije u Bečeju, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. U kući vaterpola odlučeno je da će u drugom polufinalu Kupa Srbije Šabac igrati protiv niškog Naisa. Utakmice polufinala Kupa Srbije igraće se 16.... »

Večiti derbi u polufinlu vaterpolo Kupa Srbije

Večernje novosti ponedeljak, 4. decembar 2017.
Vaterpolisti Partizana igraće protiv Crvene zvezde u polufinala Kupa Srbije u Bečeju, odlučeno je danas žrebom u Beogradu
Vaterpolisti Partizana igraće protiv Crvene zvezde u polufinala Kupa Srbije u Bečeju, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. U kući vaterpola odlučeno je da će u drugom polufinalu Kupa Srbije Šabac igrati protiv niškog Naisa.... »

Vaterpolo: "Večiti derbi" u polufinalu Kupa

Blic sport ponedeljak, 4. decembar 2017.
Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde sastaće se u polufinalu završnog turnira Kupa Srbije u Bečeju, dok drugi par čine Šabac i Nais, odlučeno je žrebom u prostorijama Vaterpolo saveza srbije u Beogradu.
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Polufinalne utakmice na programu su 16. decembra, a dan kasnije je odlučujući meč za trofej. Prošlogodišnji pobednik Kupa Srbije bio je Partizan pobedom nad Crvenom zvezdom 8:5 u Nišu.... »

Partizan na Zvezdu u polufinalu Kupa

B92 ponedeljak, 4. decembar 2017.
B92: Partizan na Zvezdu u polufinalu Kupa
Vaterpolisti Crvene zvezde i Partizana igraće jedni protiv drugih u polufinalu Kupa Srbije.
U Kući vaterpola su određeni parovi, a drugi čine Šabac i Nais, dok je Bečej domaćin završnog turnira za vaterpoliste. Polufinala se igraju 16. decembra, a finale je na programu dan kasnije. Partizan je do polufinala stigao... »

Partizan - Crvena zvezda u polufinalu Kupa, Šabac na Nais

Vesti online ponedeljak, 4. decembar 2017.
Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde sastaće se u polufinalu završnog turnira Kupa Srbije u Bečeju, dok drugi par čine Šabac i Nais, odlučeno je danas žrebom u prostorijama VSS u Beogradu.
Polufinalne utakmice na programu su 16. decembra, a dan kasnije je odlučujući meč za trofej. Prošlogodišnji pobednik Kupa Srbije bio je Partizan pobedom nad Crvenom zvezdom 8:5 u... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.