Povezane vesti
Sa venčanja sam hteo da oteram moje goste! Prva ispovest Slobinog oca o Slobi i Kiji, majka u suzama otkrila da ne želi da…
Svet & Skandal 04.12.2017
Da su roditelji Slobe Radanovića znali šta će se sve izdešavati u rijalitiju “Zadruga”, verujemo da sina ni za kakve pare ne bi pustili da uđe u isti. Ekipa portala Telegraf.rs uputila se u Zrenjanjin kako bi o svemu što se dešava porazgovarali… »
"Hteo sam sve goste da oteram": Otac Slobe Radanovića otkrio do sada nepoznate detalje sa venčanja Kije i njegovog sina
Blic 04.12.2017
Otkad je Kija Kockar ušla u rijaliti "Zadruga" porodici Slobe Radanovića sve je krenulo po zlu. Barem tako tvrdi majka popularnog pevača koji je se u rijalitiju zaljubio u Lunu Đogani. - Ne mogu više da bežim od novinara i da se borim sa tim. Svako… »
Slobin otac otvorio dušu, majka u suzama: Da ste bili na venčanju, pa da vidite... Hteo sam da oteram moje goste!
Kurir 04.12.2017
Roditelji Slobe Radanovića otvoreno su pričali o svemu što se dešava u rijalitiju "Zadruga", ali i otkrili do sada nepoznate detalje sa Slobinog i Kijinog venčanja Da su roditelji Slobe Radanovića znali šta će se sve izdešavati u rijalitiju… »
Vesti dana »
Blokada naplatne rampe Niš – sever produžena do ponoći: „Da bi krenulo mora da stane“
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih
100 dana od pada nadstrešnice: Blokade saobraćajnica u više gradova Srbije, štafeta kragujevačkih studenata
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 69 povezanih
Parlamentarni izbori na Kosovu: Glasalo nešto više od 40 odsto građana, Samoopredeljenju 42 odsto podrške
Glas Amerike pre 1 danjoš 105 povezanih