Sedmogodišnjak dobio poziv za vojsku

Sedmogodišnjak dobio poziv za vojsku

Vesti online četvrtak, 7. decembar 2017.
Saša Gumenjuk, sedmogodišnji dečak iz Usurjiska u Rusiji, prilično se iznenadio kada je dobio poziv za vojsku. Prema navodima lokalnog portala Usurmedija, Gumenjuk iz lokalnog vojnog odseka dobio poziv, u kome je pisalo da bi trebalo da se prijavi kako bi se pripremio za jednogodišnje služenje vojske, prenosi BBC.
Lokalni mediji pisali su ranije da su još dvojica sedmogodišnjaka dobili pozive, ali su vojne vlasti to demantovale tvrdeći da se radi o samo jednom sedmogodišnjaku. - Dečja bolnica je napravila grešku u listi mladića rođenih... »

Sedmogodišnjak dobio poziv za vojsku, greška u godini rođenja

RTS četvrtak, 7. decembar 2017.
RTS: Sedmogodišnjak dobio poziv za vojsku, greška u godini rođenja
Saša Gumenjuk, sedmogodišnji dečak iz Usurjiska u Rusiji, prilično se iznenadio kada je dobio poziv za vojsku.
Prema navodima lokalnog portala Usurmedija, Gumenjuk iz lokalnog vojnog odseka dobio poziv, u kome je pisalo da bi trebalo da se prijavi kako bi se pripremio za jednogodišnje služenje vojske, prenosi Bi-Bi-Si. Lokalni mediji... »

Sedmogodišnjak dobio poziv za vojsku: "Žao mi je što ću ih razočarati, želim da budem policajac"

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Sedmogodišnji dečak, Saša Gumenjuk, iz Usurjiska u Rusiji prilično se iznenadio kada je dobio poziv za vojsku. On je, prema navodima lokalnog portala "Usurmedia", iz lokalnog vojnog odseka dobio poziv, u kome je pisalo da bi trebalo da se prijavi kako bi se pripremio za jednogodišnje služenje vojske.
Lokalni mediji pisali su ranije da su još dvojica sedmogodišnjaka dobili pozive, ali su vojne vlasti to demantovale tvrdeći da se radi o samo jednom sedmogodišnjaku. "Dečija bolnica je napravila grešku u listi mladića rođenih... »
©2018 Netmark d.o.o.