Šutanovac: Oni što bojkotuju izbore, bolje da podrže DS

Šutanovac: Oni što bojkotuju izbore, bolje da podrže DS

Politika četvrtak, 7. decembar 2017.
Većina stranaka izlazi na lokalne izbore 24. decembra u Pećincima, Mionici, Preševu, Negotinu i Kostolcu
Na lokalnim izborima 24. decembra u Pećincima, Mionici, Preševu, Negotinu i Kostolcu neće učestvovati Pokret slobodnih građana (PSG) i Narodna stranka (NS). Njihov poziv za bojkot nisu prihvatile ostale opozicione partije, koje... »

Šutanovac i Živković ljuti na Jeremića i Jankovića: Bojkot izbora nanosi štetu demokratskoj opoziciji

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
BEOGRAD - Lideri DS-a i Nove stranke Dragan Šutanovac i Zoran Živković ocenili su večeras kao štetnu odluku Pokreta slobodnih gradjana i Narodne stranke da bojkotuju izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar, jer će od toga korist imati samo... »

Šutanovac i Živković: Bojkot izbora nanosi štetu demokratskoj opoziciji

Novi magazin četvrtak, 7. decembar 2017.
Lideri DS-a i Nove stranke Dragan Šutanovac i Zoran Živković ocenili su večeras kao štetnu odluku Pokreta slobodnih građana i Narodne stranke da bojkotuju izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar, jer će od toga korist imati samo vladajuća koalicija, odnosno naprednjaci i socijalisti.
"U aktivan bojkot ulaže se energija za apstinenciju, u to da Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije imaju veći broj glasova na štetu DS i svih demokrata sa te teritorije", ocenio je Šutanovac u emisiji... »

Šutanovac i Živković: Bojkot izbora nanosi štetu demokratskoj opoziciji

Beta četvrtak, 7. decembar 2017.
Lideri DS-a i Nove stranke Dragan Šutanovac i Zoran Živković ocenili su večeras kao štetnu odluku Pokreta slobodnih gradjana i Narodne stranke da bojkotuju izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar, jer će od toga korist imati samo vladajuća... »

Šutanovac: Taman misliš da te više ništa neće iznenaditi...

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
"Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi", komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra.
"Taman pomisliš da više ništa ne moze da te iznenadi... Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika", prokomentarisao je... »

Demokrata Balša opleo po Jeremiću i Jankoviću: Rešili da bojkotuju izbore jer ne mogu da skupe potpise!

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
Poslanik Demokratske stranke Balša Božović isprozivao je danas na Tviteru lidere opozicije Vuka Jeremića i Sašu Jankovića zbog odluke da bojkotuju lokalne izbore u pet opština. Božović smatra da su Jeremić i Janković odustali od učešća na izborima u Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu,... »

Lokalni izbori: Šutanovac u čudu

Mondo četvrtak, 7. decembar 2017.
Najava PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra, iznenadila je lidera DS.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi...Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina...kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je... »

Šutanovac o bojkotu izbora PSG i ns u 5 opština: Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi...

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi..., komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovac na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra. Taman pomislis da vise nista ne moze da te... »

Šutanovac: Taman misliš da te više ništa neće iznenaditi...

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
BEOGRAD: Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi..., komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovac na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra.
"Taman pomisliš da više ništa ne moze da te iznenadi. . . Pa dobro, nama su pođednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika", prokomentarisao je... »

PSG i Narodna bojkotuju izbore, Šutanovac u čudu

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: PSG i Narodna bojkotuju izbore, Šutanovac u čudu
Beograd -- PSG i Narodna stranka saopštili su da će bojkotovati izbore u nekoliko opština, a lider DS Dragan Šutanovac prokomentarisao je to na Tviteru.
“Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi... Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika“, napisao je Šutanovac.... »

PSG bojkotuje nelegitimne izbore u pet opština

Vesti online četvrtak, 7. decembar 2017.
Pokret slobodnih građana bojkotovaće nedemokratske izbore i nasilničku izbornu kampanju u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac zakazanim za 24. decembar, naveli su PSG.
Pokret neće davati legitimitet procesu u kome nema ništa demokratsko i koji se ne može dobro završiti, već će aktivnim bojkotom građane pozivati da na izbore ne izađu i na sve zakonom dopuštene načine dokumentovati nezakonitosti... »

Janković i Jeremić neće na izbore u pet opština, DS protiv bojkota

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Pokret slobodnih građana Saše Jankovića i Narodna stranka Vuka Jeremića najavili su danas, u odvojenim saopšštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra.
I Pokret i stranka navode da SNS u tim opštinama ima većinu, te da su zato ti izbori nepotrebni, i da se zakazuju "u susret" beogradskim izborima. DS ne podržava bojkot izbora u pet opština Demokratska stranka ne podžava bojkot... »

Mihajlović: Janković i Jeremić se plaše ubedljivog poraza

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
BEOGRAD: Vlade i članica Predsedništva SNS Zorane Mihajlović ocenila je danas da su Saša Janković i Vuk Jeremić pobegli od izbora, jer se plaše ubedljivog poraza.
Odluke stranaka Saša Jankovića i Vuka Jeremića da ne učestuvuju na lokalnim izborima u pet opština u Srbiji 24. decembra, nije ništa drugo nego bežanje od ubedljivog izbornog poraza, saopštila je Mihajlovicgeva. "Ovakva odluka... »

DS ne podržava bojkot izbora u nekoliko opština u Srbiji

Beta četvrtak, 7. decembar 2017.
Demokratska stranke (DS) ne podržava bojkot lokalnih izbora koji se održavaju u nekoliko opštine u Srbiji u decembru, izjavio je danas poslanik DS-a Radoslav Milojičić. On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je DS, kao jedina opoziciona stranka, pre deset dana završila prikupljanje potpisa za... »

PSG i Narodna stranka bojkotuju izbore u pet opština

Novi magazin četvrtak, 7. decembar 2017.
Pokret slobodnih građana (PSG) i Narodna stranka Vuka Jeremića saopštili su danas da će bojkotovati izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar.
PSG te izbore smatra nedemokratskim i ocenjuje da je izborna kampanja koja se odvija u tim opštinama nasilnička. "Pokret neće davati legitimitet procesu u kome nema ništa demokratsko i koji se ne može dobro završiti, već će... »

PSG i Narodna stranka: Bojkot zbog zastrašivanja

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: PSG i Narodna stranka: Bojkot zbog zastrašivanja
Pokret slobodnih građana saopštio je da će bojkotovati izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar.
PSG je saopštio da te izbore smatra nedemokratskim i ocenjuje da je izborna kampanja koja se odvija u tim opštinama nasilnička. "Pokret neće davati legitimitet procesu u kome nema ništa demokratsko i koji se ne može dobro... »

Janković i Jeremić neće na izbore u pet opština

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
BEOGRAD: Pokret slobodnih građana Saše Jankovića i Narodna stranka Vuka Jeremića najavili su danas, u odvojenim saopštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra.
I Pokret i stranka navode da SNS u tim opštinama ima većinu, te da su zato ti izbori nepotrebni, i da se zakazuju "u susret" beogradskim... »

PSG i Narodna stranka bojkotuju lokalne izbore u pet opština

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
Pokret slobodnih građana i Narodna stranka odlučili su da bojkotuju izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, koji su zakazani za 24. decembar. Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je da će bojkotovati nedemokratske izbore i nasilničku izbornu kampanju u opštinama... »

Jeremićeva stranka bojkotuje izbore u 5 opština: Tvrde da su u funkciji marketinga vlasti

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je ta partija odlučila da bojkotuje vanredne lokalne izbore u pet opština, zakazane za 24. decembar, jer ih smatra nelegitimnim. Kako se navodi u pisanoj izjavi, Narodna stranka smatra izbore u Kostolcu, Negotinu, Mionici, Pećincima... »

PSG i Narodna stranka bojkotuju izbore u pet opština

Beta četvrtak, 7. decembar 2017.
Pokret slobodnih gradjana (PSG) saopštio je danas da će bojkotovati izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar, jer ih smatra nedemokratskim i ocenjuje da je izborna kampanja koja se odvija u tim opštinama nasilnička. Potpredsednik Narodne... »
©2018 Netmark d.o.o.