Šutanovac: Oni što bojkotuju izbore, bolje da podrže DS

Šutanovac: Oni što bojkotuju izbore, bolje da podrže DS

Politika pre 4 dana
Većina stranaka izlazi na lokalne izbore 24. decembra u Pećincima, Mionici, Preševu, Negotinu i Kostolcu
Na lokalnim izborima 24. decembra u Pećincima, Mionici, Preševu, Negotinu i Kostolcu neće učestvovati Pokret slobodnih građana (PSG) i Narodna stranka (NS). Njihov poziv za bojkot nisu prihvatile ostale opozicione partije, koje... »

Šutanovac i Živković ljuti na Jeremića i Jankovića: Bojkot izbora nanosi štetu demokratskoj opoziciji

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD - Lideri DS-a i Nove stranke Dragan Šutanovac i Zoran Živković ocenili su večeras kao štetnu odluku Pokreta slobodnih gradjana i Narodne stranke da bojkotuju izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar, jer će od toga korist imati samo... »

Šutanovac i Živković: Bojkot izbora nanosi štetu demokratskoj opoziciji

Novi magazin pre 5 dana
Lideri DS-a i Nove stranke Dragan Šutanovac i Zoran Živković ocenili su večeras kao štetnu odluku Pokreta slobodnih građana i Narodne stranke da bojkotuju izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar, jer će od toga korist imati samo vladajuća koalicija, odnosno naprednjaci i socijalisti.
"U aktivan bojkot ulaže se energija za apstinenciju, u to da Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije imaju veći broj glasova na štetu DS i svih demokrata sa te teritorije", ocenio je Šutanovac u emisiji... »

Šutanovac i Živković: Bojkot izbora nanosi štetu demokratskoj opoziciji

Beta pre 5 dana
Lideri DS-a i Nove stranke Dragan Šutanovac i Zoran Živković ocenili su večeras kao štetnu odluku Pokreta slobodnih gradjana i Narodne stranke da bojkotuju izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar, jer će od toga korist imati samo vladajuća... »

Šutanovac: Taman misliš da te više ništa neće iznenaditi...

Blic pre 5 dana
"Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi", komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra.
"Taman pomisliš da više ništa ne moze da te iznenadi... Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika", prokomentarisao je... »

Demokrata Balša opleo po Jeremiću i Jankoviću: Rešili da bojkotuju izbore jer ne mogu da skupe potpise!

Kurir pre 5 dana
Poslanik Demokratske stranke Balša Božović isprozivao je danas na Tviteru lidere opozicije Vuka Jeremića i Sašu Jankovića zbog odluke da bojkotuju lokalne izbore u pet opština. Božović smatra da su Jeremić i Janković odustali od učešća na izborima u Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu,... »

Lokalni izbori: Šutanovac u čudu

Mondo pre 5 dana
Najava PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra, iznenadila je lidera DS.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi...Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina...kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je... »

Šutanovac o bojkotu izbora PSG i ns u 5 opština: Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi...

Kurir pre 5 dana
Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi..., komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovac na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra. Taman pomislis da vise nista ne moze da te... »

Šutanovac: Taman misliš da te više ništa neće iznenaditi...

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi..., komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovac na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra.
"Taman pomisliš da više ništa ne moze da te iznenadi. . . Pa dobro, nama su pođednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika", prokomentarisao je... »

PSG i Narodna bojkotuju izbore, Šutanovac u čudu

B92 pre 5 dana
B92: PSG i Narodna bojkotuju izbore, Šutanovac u čudu
Beograd -- PSG i Narodna stranka saopštili su da će bojkotovati izbore u nekoliko opština, a lider DS Dragan Šutanovac prokomentarisao je to na Tviteru.
“Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi... Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika“, napisao je Šutanovac.... »

PSG bojkotuje nelegitimne izbore u pet opština

Vesti online pre 5 dana
Pokret slobodnih građana bojkotovaće nedemokratske izbore i nasilničku izbornu kampanju u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac zakazanim za 24. decembar, naveli su PSG.
Pokret neće davati legitimitet procesu u kome nema ništa demokratsko i koji se ne može dobro završiti, već će aktivnim bojkotom građane pozivati da na izbore ne izađu i na sve zakonom dopuštene načine dokumentovati nezakonitosti... »

Janković i Jeremić neće na izbore u pet opština, DS protiv bojkota

Blic pre 5 dana
Pokret slobodnih građana Saše Jankovića i Narodna stranka Vuka Jeremića najavili su danas, u odvojenim saopšštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra.
I Pokret i stranka navode da SNS u tim opštinama ima većinu, te da su zato ti izbori nepotrebni, i da se zakazuju "u susret" beogradskim izborima. DS ne podržava bojkot izbora u pet opština Demokratska stranka ne podžava bojkot... »

Mihajlović: Janković i Jeremić se plaše ubedljivog poraza

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Vlade i članica Predsedništva SNS Zorane Mihajlović ocenila je danas da su Saša Janković i Vuk Jeremić pobegli od izbora, jer se plaše ubedljivog poraza.
Odluke stranaka Saša Jankovića i Vuka Jeremića da ne učestuvuju na lokalnim izborima u pet opština u Srbiji 24. decembra, nije ništa drugo nego bežanje od ubedljivog izbornog poraza, saopštila je Mihajlovicgeva. "Ovakva odluka... »

DS ne podržava bojkot izbora u nekoliko opština u Srbiji

Beta pre 5 dana
Demokratska stranke (DS) ne podržava bojkot lokalnih izbora koji se održavaju u nekoliko opštine u Srbiji u decembru, izjavio je danas poslanik DS-a Radoslav Milojičić. On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je DS, kao jedina opoziciona stranka, pre deset dana završila prikupljanje potpisa za... »

PSG i Narodna stranka bojkotuju izbore u pet opština

Novi magazin pre 5 dana
Pokret slobodnih građana (PSG) i Narodna stranka Vuka Jeremića saopštili su danas da će bojkotovati izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar.
PSG te izbore smatra nedemokratskim i ocenjuje da je izborna kampanja koja se odvija u tim opštinama nasilnička. "Pokret neće davati legitimitet procesu u kome nema ništa demokratsko i koji se ne može dobro završiti, već će... »

PSG i Narodna stranka: Bojkot zbog zastrašivanja

B92 pre 5 dana
B92: PSG i Narodna stranka: Bojkot zbog zastrašivanja
Pokret slobodnih građana saopštio je da će bojkotovati izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar.
PSG je saopštio da te izbore smatra nedemokratskim i ocenjuje da je izborna kampanja koja se odvija u tim opštinama nasilnička. "Pokret neće davati legitimitet procesu u kome nema ništa demokratsko i koji se ne može dobro... »

Janković i Jeremić neće na izbore u pet opština

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Pokret slobodnih građana Saše Jankovića i Narodna stranka Vuka Jeremića najavili su danas, u odvojenim saopštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra.
I Pokret i stranka navode da SNS u tim opštinama ima većinu, te da su zato ti izbori nepotrebni, i da se zakazuju "u susret" beogradskim... »

PSG i Narodna stranka bojkotuju lokalne izbore u pet opština

Danas pre 5 dana
Pokret slobodnih građana i Narodna stranka odlučili su da bojkotuju izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, koji su zakazani za 24. decembar. Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je da će bojkotovati nedemokratske izbore i nasilničku izbornu kampanju u opštinama... »

Jeremićeva stranka bojkotuje izbore u 5 opština: Tvrde da su u funkciji marketinga vlasti

Kurir pre 5 dana
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je ta partija odlučila da bojkotuje vanredne lokalne izbore u pet opština, zakazane za 24. decembar, jer ih smatra nelegitimnim. Kako se navodi u pisanoj izjavi, Narodna stranka smatra izbore u Kostolcu, Negotinu, Mionici, Pećincima... »

PSG i Narodna stranka bojkotuju izbore u pet opština

Beta pre 5 dana
Pokret slobodnih gradjana (PSG) saopštio je danas da će bojkotovati izbore u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, zakazane za 24. decembar, jer ih smatra nedemokratskim i ocenjuje da je izborna kampanja koja se odvija u tim opštinama nasilnička. Potpredsednik Narodne... »

Brnabić: Građani će živeti bolje u 2018. godini

Večernje novosti  pre 7 sati  još 3 povezane

Sud u Hagu sutra o Šešelju

Danas  pre 11 sati  još 3 povezane

Vesić: Grad radi na smanjenju nezaposlenosti

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.