Arhiva » Vesti » Dnevnik 07.12.2017

Mihajlović: Janković i Jeremić se plaše ubedljivog poraza

BEOGRAD: Vlade i članica Predsedništva SNS Zorane Mihajlović ocenila je danas da su Saša Janković i Vuk Jeremić pobegli od izbora, jer se plaše ubedljivog poraza.

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.  |  Tanjug

Odluke stranaka Saša Jankovića i Vuka Jeremića da ne učestuvuju na lokalnim izborima u pet opština u Srbiji 24. decembra, nije ništa drugo nego bežanje od ubedljivog izbornog poraza, saopštila je Mihajlovicgeva.

"Ovakva odluka pokazuje da Janković i Jeremić nemaju hrabrosti da izađu pred građane u Pećincima, Mionici, Preševu, Negotinu i Kostolcu i vide koliko zaista vrede, kao i šta građani misle o njihovoj politici", navela je oma.

Prema njenim rečima, očigledno je da Janković i Jeremić nemaju nikakvu ideju ni program za ove opštine i da je i to razlog zbog kojeg su pobegli od izbora.

"Za razliku od Jankovića i Jeremića, Srpska napredna stranka nikada neće bežati i skrivati se od građana Srbije i njihovog suda, jer za SNS je važno da se svaki grad i svako selu razvija i da građani u njima imaju najbolje moguće uslove za razvoj i život", zaključila je Mihajlovićeva.


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.