Mirkoviću godinu dana zatvora zbog sporne nabavke paketića

Mirkoviću godinu dana zatvora zbog sporne nabavke paketića

Politika pre 2 dana
ZAJEČAR – Osnovi sud u Zaječaru osudio je danas na godinu dana zatvora bivšeg predsednika Skupštine opštine Zaječar Sašu Mirkovića zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, kojom je budžet Zaječara oštećen za 14 miliona dinara. U istom slučaju osuđena je i njegova tadašnja saradnica Milena... »

Saši Mirkoviću zbog paketića godinu dana zatvora

Večernje novosti pre 3 dana
Bivši predsednik Skupštine grada Zaječara osuđen jer je nabavkom oštetio budžet za 14 miliona dinara. Milena Trajković, član Gradskog veća u vreme tendera, dobila osam meseci uslovno
SAŠA Mirković (45), bivši predsednik Skupštine grada Zaječara, osuđen je danas, nepravosnažno, na godinu dana zatvora zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, čime je budžet grada oštećen za 14 miliona dinara. Istovremeno,... »

Mirkoviću godinu dana zatvora zbog sporne nabavke paketića

RTS pre 3 dana
RTS: Mirkoviću godinu dana zatvora zbog sporne nabavke paketića
Osnovi sud u Zaječaru osudio je na godinu dana zatvora bivšeg predsednika Skupštine opštine Zaječar Sašu Mirkovića zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, kojom je budžet Zaječara oštećen za 14 miliona dinara.
U istom slučaju osuđena je i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković. Osuđeni su zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja. Ovo je prvostepena presuda na koju Saša Mirković kao i Tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu... »

Saši mirkoviću godinu dana robije: Osuđen zbog novogodišnjih paketića, advokat najavio žalbu!

Kurir pre 3 dana
Sud u Zaječaru osudio je nepravosnažno Sašu Mirkovića, bivšeg predsednika Skupštine grada Zaječara na godinu dana zatvora zbog malverzacija sa nabavkom paketića za zaposlene u opštini. Pored Mirkovića, osuđena je na osam meseci uslovno i Milena Trajković, nekadašnja Mirkovićeva šefica kabineta. Oni... »

Saši Mirkoviću godinu dana zatvora zbog sporne nabavke paketića

Vesti online pre 3 dana
Osnovi sud u Zaječaru osudio je na godinu dana zatvora bivšeg predsednika Skupštine opštine Zaječar Sašu Mirkovića zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, kojom je budžet Zaječara oštećen za 14 miliona dinara.
U istom slučaju osuđena je i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković. Osuđeni su zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja. Ovo je prvostepena presuda na koju Saša Mirković kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu... »

Saša Mirković osuđen na godinu dana zatvora

Blic pre 3 dana
Estradni menadžer Saša Mirković prvostepenom presudom osuđen je na godinu dana zatvora zbog malverzacija sa nabavkom paketića za zaposlene u opštini.
Istovremeno, sud je, za isto delo Milenu Trajković, koja je u doba nabavke spornih paketića bila član Gradskog veća, a prethodno je bila I šef kabinate gradonačelnika Zaječara, i sprovela Mirkovićev nalog da se ta roba kupi, sud... »

Menadžer Saša Mirković osuđen na godinu dana zbog paketića

B92 pre 3 dana
B92: Menadžer Saša Mirković osuđen na godinu dana zbog paketića
Estradni menadžer Saša Mirković prvostepenom presudom osuđen na godinu dana zatvora zbog malverzacija sa nabavkom paketića za zaposlene u opštini.
Time je budžet Zaječara oštećen za 14 miliona dinara. U istom slučaju osuđena je i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković. Osuđeni su zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja. Ovo je prvostepena presuda na koju... »

Mirkoviću godinu dana zatvora zbog sporne nabavke paketića

Dnevnik pre 3 dana
ZAJEČAR: Osnovi sud u Zaječaru osudio je danas na godinu dana zatvora bivšeg predsednika Skupštine opštine Zaječar Sašu Mirkovića zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, kojom je budžet Zaječara oštećen za 14 miliona dinara.
U istom slučaju osuđen je i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković. Osuđeni zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja. Ovo je prvostepena presuda na koju Mirković kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu višem... »

Saši Mirkoviću godinu dana zatvora

Mondo pre 3 dana
Osnovi sud u Zaječaru osudio je danas na godinu dana zatvora bivšeg predsednika Skupštine opštine Zaječar Sašu Mirkovića zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, kojom je budžet Zaječara oštecen za 14 miliona dinara.
Foto: MONDO, Petar Stojanović U istom slučaju osuđen je i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković. Osuđeni zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja. Ovo je prvostepena presuda na koju Mirković kao i tužilaštvo imaju... »

Mirkoviću godinu dana zatvora zbog sporne nabavke paketića

RTV pre 3 dana
RTV: Mirkoviću godinu dana zatvora zbog sporne nabavke paketića
ZAJEČAR - Osnovi sud u Zaječaru osudio je danas na godinu dana zatvora bivšeg predsednika Skupštine opštine Zaječar Sašu Mirkovića zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, kojom je budžet Zaječara oštećen za 14 miliona dinara.
U istom slučaju osuđena je i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković. Osuđeni su zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja. Ovo je prvostepena presuda na koju Mirković kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu... »

Joksimović: Napredujemo na evropskom putu

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Opasno: Povlači se hrana za bebe iz Srbije

Kurir  pre 1 sat  još 3 povezane

Renault Alaskan 2.3 dCi/190 Intens automatic

Vrele gume  pre 2 sata  još 1 povezana

Vremeplov: Miloš Obrenović ponovo postao knez

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.