Na Festivalu nauke solarna kuća budućnosti i tajni agenti

Na Festivalu nauke solarna kuća budućnosti i tajni agenti

N1 Info četvrtak, 7. decembar 2017.
Festival nauke biće održan od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu a posetioci će moći da vide više od 55 postavki, četiri izložbe i brojne projekte među kojima i solarnu kuću budućnosti, najavili su organizatori.
Izvor: N1 U sklopu festivala biće prikazan i naučni bicikl kojim se može dopuniti mobilni telefon ili osvetliti soba, dok će se na naučnoj bini, u filmovima, tražiti tajni naučni agenti i objasniti, uz pomoć fizičara, i razne... »

11. Festival nauke: Jedan na jedan sa celim svetom

Nedeljnik četvrtak, 7. decembar 2017.
Na 11. Festivalu nauke učestvovaće više od 60 naučnih i obrazovnih institucija i preko 700 naučnika
Od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu ove godine raste ceo svet naučnih izazova koji će jedan na jedan provesti sve zaljubljenike u nauku kroz najuzbudljivije naučne priče današnjice i veoma izvesne i nikad bliže... »

Festival nauke - Jedan na jedan sa posetiocima svih uzrasta

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
BEOGRAD: Jedanaesti Festival nauke pod sloganom "Jedan na jedan", od 14. do 17. decembra u četiri hale Beogradskog sajma prikazaće 53 različite postavke i četiri izložbe, dok će na Naučno-fantastičnoj bini u Hali 5 svoje znanje sa publikom podeliti naučnici iz sedam različitih zemalja.
Festival će, kako je najavljeno danas na konferenciji za novinare, okupiti više od 60 naučnih i obrazovnih institucija, među kojima je prvi put i jedna predškolska, kao i više od 700... »

Festival nauke - Jedan na jedan sa posetiocima svih uzrasta

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Festival nauke - Jedan na jedan sa posetiocima svih uzrasta
Jedanaesti Festival nauke pod sloganom "Jedan na jedan", od 14. do 17. decembra u četiri hale Beogradskog sajma prikazaće 53 različite postavke i četiri izložbe, dok će na Naučno-fantastičnoj bini u Hali 5 svoje znanje sa publikom podeliti naučnici iz sedam različitih zemalja.
Festival će, kako je najavljeno danas na konferenciji za novinare, okupiti više od 60 naučnih i obrazovnih institucija, među kojima je prvi put i jedna predškolska, kao i više od 700 naučnika. Direktorka Festivala nauke Ana... »
©2018 Netmark d.o.o.