Povezane vesti

Oprez zbog vetra, višestana čekanja za teretnjake na granicama

RTS ponedeljak, 11. decembar 2017.
RTS: Oprez zbog vetra, višestana čekanja za teretnjake na granicama
U toku večeri u košavskom području i na planinama duvaće jak južni i jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata imati i udare olujne jačine, zbog čega je potrebno da vozači smanje brzinu.
Oprez zahtevaju i deonice duž stenskih useka i klisura, jer usled temperaturnih razlika dolazi i do česte pojave odrona. Svi prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Tari, Divčibarama i Staroj Planini prema informacija zimske službe... »

Saobraćaj pojačan ka većim gradovima, prohodni putevi ka planinama

Novi magazin ponedeljak, 11. decembar 2017.
Saobraćaj u Srbiji će biti osetno pojačan ka većim gradovima tokom pre podneva zbog početka radne nedelje, a moguće je da će biti pojačan i ka prilazima zimskim turističkim centrima gde su putevi prohodni, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Svi prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Tari, Divčibarama i Staroj Planini su prohodni i saobraćaj se odvija normalno. AMSS je apelovao na vozače da koriste zimsku opremu, posebno u planinskim predelima gde ih očekuju zimski... »

Pojačan saobraćaj na frekventnim pravcima

RTS ponedeljak, 11. decembar 2017.
RTS: Pojačan saobraćaj na frekventnim pravcima
Saobraćaj u jutarnjim satima se, na pocetku radne nedelje, osetno pojačava na putevima koji vode ka većim gradovima, ali i na svim ostalim frekventnijim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Pojačan saobraćaj moguć je i na prilazima zimskim turističkim centrima. Svi prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Tari, Divčibarama i Staroj Planini su prohodni, a saobraćaj se odvija normalno. AMS apeluje da vozači koriste zimsku... »

Pojačan saobraćaj na frekventnim pravcima i prilazima zimskim turističkim centrima

Blic ponedeljak, 11. decembar 2017.
Saobraćaj u jutarnjim satima se na početku radne nedelje osetno pojačava na putevima koji vode ka većim gradovima, ali i na svim ostalim frekventnijim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Pojačan saobraćaj moguć je i na prilazima zimskim turističkim centrima. Svi prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Tari, Divčibarama i Staroj Planini su prohodni, a saobraćaj se odvija normalno. AMSS apeluje da vozači koriste zimsku... »

Gužve na prilazima gradovima, teretnjaci i dalje čekaju

B92 ponedeljak, 11. decembar 2017.
B92: Gužve na prilazima gradovima, teretnjaci i dalje čekaju
Beograd -- Saobraćaj u Srbiji će biti osetno pojačan ka većim gradovima tokom pre podneva zbog početka radne nedelje, kažu iz AMSS-a.
Takođe, moguće je i da će biti pojačan i ka prilazima zimskim turističkim centrima gde su putevi prohodni. Svi prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Tari, Divčibarama i Staroj Planini su prohodni i saobracĚ�aj se odvija normalno.... »

Bez gužvi u saobraćaju i na graničnim prelazima, osim na Horgošu 2

Blic ponedeljak, 11. decembar 2017.
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu iz Srbije putnička vozila čekaju oko 60 minuta, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 30 minuta. Povoljnije vremenske prilike ove večeri, vedro vreme bez padavina, uslovljavaju nesmetano odvijanje saobraćaja. Kako se nalazimo na kraju... »
©2019 Netmark d.o.o.