Povezane vesti

Sremska Mitrovica: Uhapšen jedan od učesnika tuče i pucnjave

Radio 021 12.12.2017
Policija je privela jednog od osumnjičenih za teško ubistvo u pokušaju, tokom tuče koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici. U tuči su teške telesne povrede zadobile dve osobe, od… »

Pao prvi osumnjičeni: U Sremskoj Mitrovici uhapšen M.V. zbog tuče i pucnjave u kafiću

Kurir 12.12.2017
SREMSKA MITROVICA - Jedan od osumnjičenih za nasilje u kafiću Carska palata u Sremskoj MItrovici je uhapšen večeras, navodi Sremska TV. Policija je privela muškarca čiji su inicijali M.V. U tuči koja se dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u… »

Obračun u sremskoj Mitrovici: Pevačica upucana u kafani nakon tuče dve grupe mladića

Blic 12.12.2017
U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice, pored policajca, povređeni su i pevačica benda koji je to veče trebalo da nastup i mladić koji radi kao zatvorski čuvar. Kako saznaje… »

Obračun u Sremskoj Mitrovici: Pevačica upucana u kafani nakon tuče dve grupe mladića

Vesti online 12.12.2017
U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice, pored policajca, povređeni su i pevačica benda koji je to veče trebalo da nastup i mladić koji radi kao zatvorski čuvar. Tokom tuče nekoliko… »

Opsadno stanje U Sremskoj Mitrovici: Sve je počelo kada je pevačica ranjena u glavu! U masovnoj tuči povređeni zatvorski…

Kurir 12.12.2017
Sve je počelo u noći između nedelje i ponedeljka, kada su četiri osobe povređene u tuči i vatrenom obračunu koji su se dogodili u jednom kafiću kod objekta Carska palata u Sremskoj Mitrovici. Kako nezvanično saznajemo, ranjeni su policajac V. N… »

Brutalna tuča u kafani: Zapucali na policajca, ranjen njegov prijatelj i dve devojke koje su sedele u lokalu

Blic 12.12.2017
U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice teško je povređen policajac star 33 godine koji nije bio na dužnosti, njegov prijatelj i još dve devojke koje su od rikošeta zadobile lakše… »

SM: Pucnjava u lokalu, više ranjenih

Danas 11.12.2017
U tuči u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici teške telesne povrede zadobila su dva lica, od kojih je jedan policajac koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke. To je saopštila večeras Policijska… »

Vesti dana »