Povezane vesti

Sremska Mitrovica: Uhapšen jedan od učesnika tuče i pucnjave

Radio 021 utorak, 12. decembar 2017.
Policija je privela jednog od osumnjičenih za teško ubistvo u pokušaju, tokom tuče koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici.
U tuči su teške telesne povrede zadobile dve osobe, od kojih je jedan policijski službenik, koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke. Kako je saopštila policija, više osoba napalo je policijskog... »

Pao prvi osumnjičeni: U Sremskoj Mitrovici uhapšen M.V. zbog tuče i pucnjave u kafiću

Kurir utorak, 12. decembar 2017.
SREMSKA MITROVICA - Jedan od osumnjičenih za nasilje u kafiću Carska palata u Sremskoj MItrovici je uhapšen večeras, navodi Sremska TV. Policija je privela muškarca čiji su inicijali M.V. U tuči koja se dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici teške telesne povrede zadobila su... »

Obračun u sremskoj Mitrovici: Pevačica upucana u kafani nakon tuče dve grupe mladića

Blic utorak, 12. decembar 2017.
U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice, pored policajca, povređeni su i pevačica benda koji je to veče trebalo da nastup i mladić koji radi kao zatvorski čuvar.
Kako saznaje “Blic”, jedna osoba je uhapšena nakon obračuna nekoliko mladića tokom koga je ispaljeni metak rikošetirao i pogodio u nogu devojku. Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim incidentom, a kako... »

Obračun u Sremskoj Mitrovici: Pevačica upucana u kafani nakon tuče dve grupe mladića

Vesti online utorak, 12. decembar 2017.
U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice, pored policajca, povređeni su i pevačica benda koji je to veče trebalo da nastup i mladić koji radi kao zatvorski čuvar.
Tokom tuče nekoliko mladića ispaljeni metak je rikošetirao i pogodio u nogu devojku, piše "Blic". Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim incidentom, a nezvanično - do sukoba je došlo nakon svađe dve grupe... »

Opsadno stanje U Sremskoj Mitrovici: Sve je počelo kada je pevačica ranjena u glavu! U masovnoj tuči povređeni zatvorski čuvar i policajac

Kurir utorak, 12. decembar 2017.
Sve je počelo u noći između nedelje i ponedeljka, kada su četiri osobe povređene u tuči i vatrenom obračunu koji su se dogodili u jednom kafiću kod objekta Carska palata u Sremskoj Mitrovici. Kako nezvanično saznajemo, ranjeni su policajac V. N. i pevačica koja je nastupala te večeri, dok je... »

Brutalna tuča u kafani: Zapucali na policajca, ranjen njegov prijatelj i dve devojke koje su sedele u lokalu

Blic utorak, 12. decembar 2017.
U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice teško je povređen policajac star 33 godine koji nije bio na dužnosti, njegov prijatelj i još dve devojke koje su od rikošeta zadobile lakše telesne povrede.
Kako saznaje "Blic" iz izvora bliskih istrazi, nekoliko osoba napalo je policajca i njegovog prijatelja zadavši im pritom više udaraca rukama, stolicama, flašama i nožem, a zatim su napadači ispalili i dva hica iz različitih... »

SM: Pucnjava u lokalu, više ranjenih

Danas utorak, 12. decembar 2017.
U tuči u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici teške telesne povrede zadobila su dva lica, od kojih je jedan policajac koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke. To je saopštila večeras Policijska uprava u tom gradu. Više osoba napalo je policajca i... »
©2019 Netmark d.o.o.