Povezane vesti
Stolica o ostavci: Neke stvari su mi smučile fudbal
Večernje novosti 14.12.2017
Odluku sam doneo posle mečeva u Nišu i Surdulici, dok mi je prošlo kolo protiv Spartaka samo zaokružilo to - rekao je Ilija aludirajući na suđenje. Posle remija sa Mačvom u Šapcu (1:1) Ilija Stolica je podneo ostavku na mesto trenera Voždovca. Po… »
Emotivan oproštaj: Šta je Stolici "smučilo fudbal"
Mondo 14.12.2017
"Prošlo kolo je samo zaokružilo moju odluku da odem", rekao je dojučerašnji trener Voždovca. Foto: MN Press Ilija Stolica od srede nije trener Voždovca i ta odluka iznenadila je mnoge. Trener "zmajeva", jedan od perspektivnijih srpskih stručnjaka… »
Stolica za Blicsport: Napustio sam Voždovac jer nema smisla boriti se sa vetrenjačama
Sportal blic 13.12.2017
Posle remija sa Mačvom u Šapcu (1:1), Ilija Stolica je saopštio da više nije trener fudbalskog kluba Voždovac, a posle ostavke je za Blicsport otkrio šta ga je navelo na taj čin. Foto: D. Milenković / RAS Srbija Ilija Stolica "Tačno je, podneo… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 54 minutajoš 4 povezane
Intervju milovana drecuna za "blic" TV: O Kurtijevom sprečavanju da srpska lista učestvuje na izborima: " Poslužiće se raznim smicalicama"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Željko Obradović posle meča sa Zvezdom: Ovo je neozbiljno takmičenje
Danas pre 54 minutajoš 1 povezana
Đukić Dejanović o protestu studenata: Bez dijaloga neće se smiriti situacija
Blic pre 1 satjoš 1 povezana