Povezane vesti
Stolica o ostavci: Neke stvari su mi smučile fudbal
Večernje novosti 14.12.2017
Odluku sam doneo posle mečeva u Nišu i Surdulici, dok mi je prošlo kolo protiv Spartaka samo zaokružilo to - rekao je Ilija aludirajući na suđenje. Posle remija sa Mačvom u Šapcu (1:1) Ilija Stolica je podneo ostavku na mesto trenera Voždovca. Po… »
Emotivan oproštaj: Šta je Stolici "smučilo fudbal"
Mondo 14.12.2017
"Prošlo kolo je samo zaokružilo moju odluku da odem", rekao je dojučerašnji trener Voždovca. Foto: MN Press Ilija Stolica od srede nije trener Voždovca i ta odluka iznenadila je mnoge. Trener "zmajeva", jedan od perspektivnijih srpskih stručnjaka… »
Stolica za Blicsport: Napustio sam Voždovac jer nema smisla boriti se sa vetrenjačama
Sportal blic 13.12.2017
Posle remija sa Mačvom u Šapcu (1:1), Ilija Stolica je saopštio da više nije trener fudbalskog kluba Voždovac, a posle ostavke je za Blicsport otkrio šta ga je navelo na taj čin. Foto: D. Milenković / RAS Srbija Ilija Stolica "Tačno je, podneo sam… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
NIN pre 17 minutajoš 37 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 13 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz lokalne pljuskove i pad temperature
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 43 povezane