Повезане вести
Мина Костић свима открила да јој је Игор КС направио сина! Он фрапирао јавност бесном поруком: Немојте да ми честитате!
Курир 17.12.2017
Мина Костић открила је јавности да је у благословеном стању већ четири месеца, као и да носи дечака, а да је срећни отац Игор КС, њен бивши партнер. Подсетимо, Мина и Игор већ имају осмогодишњу кћеркицу Анастасију, због које су… »
Поново чека дете са "клошаром"? (фото, видео)
Мондо 17.12.2017
Позната певачица открила је да је затруднела са некадашњим невенчаним супругом Игором Костићем, са којим има осмогодишњу ћерку Анастасију. Фолк певачица Мина Костић је у интервјуу за "Пинк.рс" прво поменула "клошаре" који су је… »
ШОК ПРИЗНАЊЕ! МИНА КОСТИЋ У ЧЕТВРТОМ МЕСЕЦУ: Трудна сам, Игор КС ми је НАПРАВИО СИНА! (ФОТО)
Свет & Скандал 17.12.2017
Фолк певачица Мина Костић недавно се похвалила да је пребродила један од својих највећих страхова због своје осмогодишње ћерке Анастасије, која јој је најважнија у животу, а за Пинк.рс признала је да су је раније у томе… »
Шок признање мине Костић: Трудна сам већ 4 месеца! Бивши ми је направио сина!
Курир 17.12.2017
Наиме, она је открила да су је раније у неким стварима спутавале лоше особе које су је окруживале. "Коначно сам положила вожњу! Раније сам извозила 40 часова, али нисам ишла до краја… А требало је. Тако је то када се ухватиш са… »
Шок признање наше певачице: "Трудна сам, бивши ми је направио сина"
Блиц 17.12.2017
Мина Костић изјавила је да је у четвртом месецу трудноће, а да јој је дете направио некадашњи супруг Игор КС. Иако већ седам година нису заједно, Мина је за "Пинк.рс" признала да имају односе. - Деси се тако понекад неки секс… »
Вести дана »

Крај михољског лета у Србији: Ево када нам стиже нова тура пљускова с грмљавином и ветром олујне јачине
Блиц пре 18 минутајош 27 повезаних

Пољопривредници тракторима блокирали саобраћај у Новом Саду: Траже хитну подршку државе због суше и лошег рода
Еуроневс пре 2 минутајош 26 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 6 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 1 сатјош 18 повезаних