Povezane vesti

Vulin odgovorio Izetbegoviću: Imate problem sa istinom koju zastupam

Vulin odgovorio Izetbegoviću: Imate problem sa istinom koju zastupam

Al Jazeera 18.12.2017
Izetbegović rekao da će Vučić voditi politiku pomirenja, dok će ružne riječi izgovarati političari nižeg ranga, poput Vulina ili Dodika. Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir… »
Izetbegović: Za saradnju sa Vučićem, ali..

Izetbegović: Za saradnju sa Vučićem, ali..

Vesti online 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović spreman je kaže na saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali, kako kaže, ne na štetu BiH. - Spreman sam na dijalog i saradnju sa Vučićem, ali to ne znači da sam spreman dati… »
Izetbegović: Za saradnju sa Vučićem, ali ne na štetu BiH

Izetbegović: Za saradnju sa Vučićem, ali ne na štetu BiH

RTS 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović spreman je, kaže, na saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali, ističe, ne na štetu BiH. "Spreman sam na dijalog i saradnju sa Vučićem, ali to ne znači da sam spreman dati bilo… »
Bakir za saradnju sa Vučićem, ali...

Bakir za saradnju sa Vučićem, ali...

Alo 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović spreman je kaže na saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali, kako kaže, ne na štetu BiH. "Spreman sam na dijalog i saradnju sa Vučićem, ali to ne znači da sam spreman dati… »
Izetbegović: Saradnja sa Vučićem, ali ne i štetni ustupci

Izetbegović: Saradnja sa Vučićem, ali ne i štetni ustupci

Slobodna Evropa 18.12.2017
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je spreman na dijalog i saradnju sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali ne i za bilo koji ustupak koji je štetan za interese BiH. Izetbegović je ocijenio da će Vučić voditi… »
Bakir Izetbegović: Vučić je razočaran jer pitanje državne granice ne želim rješavati po željama i interesima Srbije

Bakir Izetbegović: Vučić je razočaran jer pitanje državne granice ne želim rješavati po željama i interesima Srbije

Sandžak haber 18.12.2017
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine u intervjuu za beogradski list Danas izrazio je spremnost na saradnju sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, ali je naglasio da to ne znači da je spreman na bilo koji ustupak koji je štetan za… »
Izetbegović: Evo šta je razočaralo Vučića

Izetbegović: Evo šta je razočaralo Vučića

Mondo 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović spreman je na saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali, kako kaže, ne na štetu BiH. "Spreman sam na dijalog i saradnju sa Vučićem, ali to ne znači da sam spreman dati bilo koji… »
Izetbegović isprozivao vulina: Sarađivaćemo sa Vučićem, ali ...

Izetbegović isprozivao vulina: Sarađivaćemo sa Vučićem, ali ...

Pravda 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je spreman na dijalog i saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali ne i za bilo koji ustupak koji je štetan za interese BiH. Izetbegović je ocenio da će Vučić… »
Izetbegović: Za saradnju s Vučićem, ali ne na štetu BiH

Izetbegović: Za saradnju s Vučićem, ali ne na štetu BiH

N1 Info 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je za da je spreman na dijalog i saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali dodaje da to ne znači da je spreman na bilo koji ustupak koji je štetan za… »

Vesti dana »