Povezane vesti
Vulin odgovorio Izetbegoviću: Imate problem sa istinom koju zastupam
Al Jazeera 18.12.2017
Izetbegović rekao da će Vučić voditi politiku pomirenja, dok će ružne riječi izgovarati političari nižeg ranga, poput Vulina ili Dodika. Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir… »
Izetbegović: Za saradnju sa Vučićem, ali..
Vesti online 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović spreman je kaže na saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali, kako kaže, ne na štetu BiH. - Spreman sam na dijalog i saradnju sa Vučićem, ali to ne znači da sam spreman dati… »
Izetbegović: Za saradnju sa Vučićem, ali ne na štetu BiH
RTS 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović spreman je, kaže, na saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali, ističe, ne na štetu BiH. "Spreman sam na dijalog i saradnju sa Vučićem, ali to ne znači da sam spreman dati bilo… »
Bakir za saradnju sa Vučićem, ali...
Alo 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović spreman je kaže na saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali, kako kaže, ne na štetu BiH. "Spreman sam na dijalog i saradnju sa Vučićem, ali to ne znači da sam spreman dati… »
Izetbegović: Saradnja sa Vučićem, ali ne i štetni ustupci
Slobodna Evropa 18.12.2017
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je spreman na dijalog i saradnju sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali ne i za bilo koji ustupak koji je štetan za interese BiH. Izetbegović je ocijenio da će Vučić voditi… »
Bakir Izetbegović: Vučić je razočaran jer pitanje državne granice ne želim rješavati po željama i interesima Srbije
Sandžak haber 18.12.2017
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine u intervjuu za beogradski list Danas izrazio je spremnost na saradnju sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, ali je naglasio da to ne znači da je spreman na bilo koji ustupak koji je štetan za… »
Izetbegović: Evo šta je razočaralo Vučića
Mondo 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović spreman je na saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali, kako kaže, ne na štetu BiH. "Spreman sam na dijalog i saradnju sa Vučićem, ali to ne znači da sam spreman dati bilo koji… »
Izetbegović isprozivao vulina: Sarađivaćemo sa Vučićem, ali ...
Pravda 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je spreman na dijalog i saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali ne i za bilo koji ustupak koji je štetan za interese BiH. Izetbegović je ocenio da će Vučić… »
Izetbegović: Za saradnju s Vučićem, ali ne na štetu BiH
N1 Info 18.12.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je za da je spreman na dijalog i saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali dodaje da to ne znači da je spreman na bilo koji ustupak koji je štetan za… »
Vesti dana »
![Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala](https://nstatic.net/693/38941693bzbruk.jpg)
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 3 satajoš 1 povezana
![Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije: Vojni savez Moskve i Pjongjanga](https://nstatic.net/717/38941717sxqhxo.jpg)
Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije: Vojni savez Moskve i Pjongjanga
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane
!["Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)](https://nstatic.net/671/38941671zqpwed.jpg)
"Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
![Kancelar Olaf Šolc se oglasio o slanju nemačkih vojnika u Ukrajinu](https://nstatic.net/877/38941877aybzgj.jpg)
Kancelar Olaf Šolc se oglasio o slanju nemačkih vojnika u Ukrajinu
Telegraf pre 26 minutajoš 1 povezana