Povezane vesti
Ratko Mladić pozvao advokata i poručio: Spasite mi život!
Srbija danas 18.12.2017
Poziv je usledio posle današnje posete srpskih lekara. Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić pozvao je danas iz Haga svog advokata Dragana Den Ivetića i zatražio „da mu se pod hitno spasi život”. Ovaj poziv je usledio… »
Apel mladića iz haga: Spasite mi život!
Večernje novosti 18.12.2017
General Ratko Mladić danas uznemireno zatražio od svog advokata u Hagu. Lukić: On se nikada ne žali, prvi put nam se obratio da ima problem. POD hitno mi spasavajte život! Ovo je, kako saznaju “Novosti”, od svog advokata u Hagu Dragana Ivetića… »
Mladić se oglasio iz Haga: Spasite mi život!
Kurir 18.12.2017
Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić pozvao je danas iz Haga svog advokata Dragana Den Ivetića i zatražio „da mu se pod hitno spasi život”. Ovaj poziv je usledio posle današnje posete srpšskih lekara koja je… »
Mladićev apel iz Haga: Spasite mi život!
Pravda 18.12.2017
Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić pozvao je danas iz Haga svog advokata Dragana Den Ivetića i zatražio „da mu se pod hitno spasi život”. Ovaj poziv usledio je odmah posle današnje posete ekipe srpskih lekara koja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Poziv predsedniku Vučiću da podnese ostavku, novi fakulteti i srednje škole u blokadi: „Molim vas da se ne zaustavljamo”
Nova pre 15 minutajoš 36 povezanih
Detaljno objašnjenje dinamičkog reda vožnje u Beogradu: Vožnje autobusom besplatne, a evo kad će polaziti sa okretnica
Mondo pre 39 minutajoš 27 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 3 satajoš 6 povezanih
GSP Novi Sad tvrdi da je autobusko stajalište oborilo putničko vozilo
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo visokopozicioniranog ruskog generala
Al Jazeera pre 1 satjoš 19 povezanih