Povezane vesti
“Tajna” zvezdinog uspeha Borjanov ritual za evropsko proleće /video/
Sportal blic 19.12.2017
Iza fudbalera Crvene zvezde je sjajna godina... Crveno-beli su prvi u šampionatu Srbije, a napravljen je i veliki uspeh u Ligi Evrope. Za fudbalere često kažu da su sujeverni, a golman tima sa “Marakane” Milan Borjan ima specifičan ritual koji… »
Evropski ritual: Šta je to Borjan radio pred svaki meč, pa je kasnio na slikanje (video)
Hot sport 19.12.2017
Veliki broj fudbalera ima svoje rituale, a čest je to slučaj i kod golmana. Jedan od njih jeste i čuvar mreže Crvene zvezde, Milan Borjan. Zvezda je na svom Jutjub kanalu objavila zanimljiv video pod nazivom ‘Milan Borjan – Evropski ritual’ i… »
Vladan Milojević: Imam ugovor...
Sportski žurnal 19.12.2017
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, izjavio je da je treneru Vladanu Milojeviću predočeno da može sam da upiše na koliko godina želi da produži ugovor. Hoće li to da se dogodi ove zime je neizvesno, moguće je da sve bude odloženo… »
Foto/video Milojević za “Novosti”: Probudili smo Zvezdu!
Večernje novosti 18.12.2017
Bitno je šta ostavljate iza sebe. Igračima nikada nisam dozvoljavao alibi. Imam ugovor do kraja godine i ne opterećujem se time - poručio je trener crveno-belih. VLADAN Milojević veruje u rad, poštovanje, disciplinu. Trener Crvene zvezde hrabro je… »
Vesti dana »
Vlada Srbije 22. novembra ukinula imunitet Vesiću; Pašalić: I dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim
RTV pre 5 minutajoš 16 povezanih
Ukrajinska vojska: tokom noći napad dronovima na Kijev, uništeno više od 10 letelica
Politika pre 1 satjoš 9 povezanih
(Video) Najemotivniji trenutak na koncertu tanje Savić: Pevačica sišla u publiku, a ove reči su odzvanjale Arenom
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih