Povezane vesti
Jedini spas je puna vojna i ekonomska integracija sa rusijom: Narod traži otvaranje novih ruskih humanitarnih centara u Srbiji!…
Pravda 21.12.2017
Srpska radikalna stranka upozorila je Vladu Srbije da je krajnji cilj NATO - okupacija Srbije i, stoga, zahteva punu integraciju s Ruskom Federacijom, od ekonomske pa sve do vojne. SRS je saopštila da insistira da se po hitnom postupku potpiše sporazum i… »
SRS zahteva punu integraciju Srbije s Ruskom Federacijom
Beta 21.12.2017
Srpska radikalna stranka je danas "upozorila Vladu Srbije da je krajnji cilj NATO okupacija Srbije i zato zahteva punu integraciju s Ruskom Federacijom, od ekonomske pa sve do vojne". SRS je saopštila da insistira da se "po hitnom postupku" potpiše… »
Potpisati sporazum kojim pripadnici Srpsko-ruskog humanitarnog centra dobijaju privilegije kao NATO
Beta video 21.12.2017
BEOGRAD - Srpska radikalna stranka insistira da se po hitnom postupku potpiše sporazum i donese zakon kojim će pripadnici Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu dobiti identične privilegije koje su po IPAP sporazumu dobili vojnici NATO.… »
Damjanović: Rusija pokazala da obezbeđuje Srbiju
Beta video 21.12.2017
BEOGRAD - „Ruska Federacija, na čelu s Vladimirom Vladimirovičem Putinom, pokazala je kako se odgovorna majka ponaša i ophodi prema svom detetu, pa tako najnovijim sporazumima obezbeđuje Srbiji: energetsku stabilnost i sigurnost, kao i mogućnost da… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Uživo Novak Đoković - Lerner Tijen: Amerikanac zapretio, Srbin završio na podu
Mondo pre 52 minutajoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana