Povezane vesti
Dodik: Oružane snage BiH neće učestvovati na obilježavanju Dana RS
Slobodna Evropa 22.12.2017
Predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage Bosne i Hercegovine više neće učestvovati u obilježavanju 9. januara kao Dana RS-a. "Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u… »
Milorad Dodik dao voljno trećem puku!
Večernje novosti 22.12.2017
Predsednik RS odlučio da na proslavi Dana Republike ne budu pripadnici oružanih snaga BiH. Pozvao Srbe da 9. januara istaknu zastave Republike i da proslave slobodu. PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće… »
Dodik: Oružane snage BiH neće učestvovati u obeležavanju Dana RS
RTS 22.12.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće učestvovati u obeležavanju 9. januara, Dana RS. "Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u obeležavanju Dana Republike Srpske. Ne želim više da imam… »
Dodik: Oružane snage BiH neće učestvovati u obeležavanju Dana RS (video)
Pravda 22.12.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće učestvovati u obeležavanju 9. januara, Dana RS. "Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u obeležavanju Dana Republike Srpske. Ne želim više da imam… »
Dodik: Oružane snage BiH neće učestvovati u obeležavanju Dana RS (video)
Pravda 22.12.2017
"Odbio sam učešće vojske BiH na obeležavanju dana Republike Srpske
Vesti online 22.12.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće učestvovati u obeležavanju 9. januara, Dana Republike Srpske. - Odbio sam bilo kakvo ucešće Oružanih snaga BiH u obeležavanju Dana Republike Srpske. Ne želim… »
Dodik: Oružane snage BiH više neće učestvovati u obeležavanju Dana RS
RTV 22.12.2017
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće učestvovati u obeležavanju 9. januara, Dana RS. "Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u obeležavanju Dana Republike Srpske. Ne želim više… »
Dodik odlučno: Oružane snage BiH više neće učestvovati u obeležavanju Dana Republike Srpske, imamo svoj počasni vod!
Kurir 22.12.2017
"Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u obeležavanju Dana Republike Srpske. Ne želim više da imam polemiku o ovome", reekao je Dodik sinoć za Televiziju K-3. On je naveo da je formiran počasni vod od 50 policajaca koji će biti… »
Dodik: Oružane snage BiH neće učestvovati u obeležavanju Dana Republike
Blic 22.12.2017
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće učestvovati u obeležavanju 9. januara - Dana Republike. - Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u obeležavanju Dana Republike Srpske. Ne želim više da imam polemiku… »
Dodik: Dan Republike od sada bez Oružanih snaga BiH
N1 Info 22.12.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće učestvovati u obeležavanju 9. januara - Dana Republike. "Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u obeležavanju Dana Republike Srpske. Ne želim više da… »