Povezane vesti

Haradinaj: Ne znam zašto bi Rusija bila deo dijaloga

Haradinaj: Ne znam zašto bi Rusija bila deo dijaloga

RTS 22.12.2017
Rusija nije deo dijaloga Beograda i Prištine i ne znam zašto bi to sada bila, izjavio je kosovski premijer Ramuš Haradinaj za RTV KiM. Ramuš Haradinaj organizovao je prijem za novinare i predstavnike civilnog sektora povodom završetka 2017. godine… »
EU: Beograd i Priština odlučuju o dijalogu i da li će SAD i Rusija učestvovati

EU: Beograd i Priština odlučuju o dijalogu i da li će SAD i Rusija učestvovati

Press 22.12.2017
Beograd i Priština odlučuju o ciljevima, brzini i o tome ko će učestvovati, posredovati u njihovom dijalogu o normalizaciji odnosa, proizlazi iz objašnjenja koje su agenciji Beta dali izvori Evropske službe za spoljne poslove (EEAS). Na pitanje Bete… »
Vučićeve garancije pokrenule „srpski tok”

Vučićeve garancije pokrenule „srpski tok”

Dnevnik 22.12.2017
Srpski i ruski predsednik Aleksandar Vučić i Vladimir Putin pretresli su najdelikatnija pitanja bilateralne, regionalne, pa i svetske politike u četiri oka, tako da su neke od tema, koje su možda i najviše zaokupljale javnost – nabavka namodernijeg… »
Udar na Srbiju preko Baltika

Udar na Srbiju preko Baltika

Večernje novosti 22.12.2017
Novi pritisci na Beograd posle jasnog stava Vučića o sankcijama Rusiji. Rampa Litvanije, Letonije i Estonije za poglavlje 31. Zapad će nas energičnije uslovljavati oko KiM, Srpske i Centra u Nišu. VAŠINGTON i Brisel spremaju nove pritiske na Srbiju… »
Korak bliže Rusiji?

Korak bliže Rusiji?

Vesti online 22.12.2017
Može li Srbija paralelno u savez s Evropskom unijom i s evroazijskim zemljama i Rusijom kojoj je EU uvela sankcije? To pitanje nametnuli su srpski predsednik Aleksandar Vučić i njegov ruski kolega Vladimir Putin koji su u Moskvi obelodanili da je jedna… »

Vesti dana »