Povezane vesti

"Novi trener zna šta je Partizan" (foto, video)

"Novi trener zna šta je Partizan" (foto, video)

Mondo 22.12.2017
Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković želi da 2018. godina bude bolja za crno-bele, voleo bi da se klub vrati na mesto gde je bio. O novom treneru: "On zna šta je Partizan, hoćemo pozitivnu energiju, ono kad uđeš u Pionir...". Novica… »
Veličković: Sada imamo novog trenera koji vrlo dobro zna šta je ovaj klub

Veličković: Sada imamo novog trenera koji vrlo dobro zna šta je ovaj klub

Sportski žurnal 22.12.2017
Iako je 2017, kako je rekao Veličković, bila vrlo turbulentna, kapiten crno-belih je izdvojio nešto dobro - atmosferu. Poslednji dani 2017. teku i to je vreme da se sumiraju utisci, podvuče crta. I Novicu Veličkovića, kapitena crno-belih… »
Veličković: Najviše mi nedostaje energija “Pionira”

Veličković: Najviše mi nedostaje energija “Pionira”

Večernje novosti 22.12.2017
To treba da se vrati, ali moramo da zaslužimo, što pričam svaki dan i saigračima, borbenošću, energijom. To će svaki navijač Partizana prepoznati i nagraditi – rekao je kapiten crno-belih. Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao… »
Veličković iskreno, kao i uvek: Nedostaje mi pozitiva u ‘Pioniru’! Šta nije bilo dobro? Ako mene pitate…

Veličković iskreno, kao i uvek: Nedostaje mi pozitiva u ‘Pioniru’! Šta nije bilo dobro? Ako mene pitate…

Hot sport 22.12.2017
Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da želi da 2018. godina bude bolja za crno-bele i dodao da bi voleo da se klub vrati na mesto gde je bio. – Godina je bila turbulentna, mnogo stvari je obeležilo… Želim bolju 2018, to je u… »

Vesti dana »