Povezane vesti

Izetbegović: Ratovanje završeno, ako drugačije ne odluče lideri Srbije

Izetbegović: Ratovanje završeno, ako drugačije ne odluče lideri Srbije

Slobodna Evropa 28.12.2017
Član Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je danas da je ratovanje na Balkanu završen proces, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije, prenosi Beta. "Mislim da je ratovanje na Balkanu završeno… »
Izetbegović: Bez rata, ako srpski lideri ne odluče drugačije

Izetbegović: Bez rata, ako srpski lideri ne odluče drugačije

N1 Info 28.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović izjavio je da je ratovanje na Balkanu završen proces, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije. "Mislim da je ratovanje na Balkanu završeno, osim ako… »
Bakir ponovo "pali vatru": Spominje rat i Srbiju

Bakir ponovo "pali vatru": Spominje rat i Srbiju

Mondo 28.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović kaže da je ratovanje na Balkanu završen proces, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije... "Mislim da je ratovanje na Balkanu završeno, osim ako… »
Izetbegović: Ratovanje na Balkanu je završeno, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije

Izetbegović: Ratovanje na Balkanu je završeno, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije

Novi magazin 28.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je danas da je ratovanje na Balkanu završen proces, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije. "Mislim da je ratovanje na Balkanu završeno… »

Vesti dana »