Povezane vesti
Izetbegović: Ratovanje završeno, ako drugačije ne odluče lideri Srbije
Slobodna Evropa 28.12.2017
Član Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je danas da je ratovanje na Balkanu završen proces, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije, prenosi Beta. "Mislim da je ratovanje na Balkanu završeno… »
Izetbegović: Bez rata, ako srpski lideri ne odluče drugačije
N1 Info 28.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović izjavio je da je ratovanje na Balkanu završen proces, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije. "Mislim da je ratovanje na Balkanu završeno, osim ako… »
Bakir ponovo "pali vatru": Spominje rat i Srbiju
Mondo 28.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović kaže da je ratovanje na Balkanu završen proces, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije... "Mislim da je ratovanje na Balkanu završeno, osim ako… »
Izetbegović: Ratovanje na Balkanu je završeno, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije
Novi magazin 28.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je danas da je ratovanje na Balkanu završen proces, osim ako drugačije ne odluče lideri iz Srbije. "Mislim da je ratovanje na Balkanu završeno… »
Vesti dana »
Vlada Srbije formirala dva tima za pregovore oko sankcija NIS-u i gasni ugovor: Evo koji su tačno zadaci
Blic pre 8 minutajoš 18 povezanih
Meloun: Jokić je potpuno ravnodušan prema objavama na društvenim mrežama (video)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 18 povezanih