Povezane vesti
Plenković čestitao Novu godinu samo Hrvaticama i Hrvatima
RTS 30.12.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima, Zagrepčanima, poželevši im puno zdravlja porodičnog zadovoljstvo i uspeha. "Drage Hrvatice i Hrvati, dragi moji sugrađani, svima vama u domovini i iseljeništvu… »
Plenković čestitao Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima i Zagrepčanima
Večernje novosti 30.12.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima, Zagrepčanima, poželevši im puno zdravlja porodičnog zadovoljstvo i uspeha. Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima… »
Skandalozna novogodišnja čestitka hrvatskog premijera
Alo 30.12.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima, Zagrepčanima, poželevši im puno zdravlja porodičnog zadovoljstvo i uspeha. "Drage Hrvatice i Hrvati, dragi moji sugrađani, svima vama u domovini i iseljeništvu… »
Praznično raspoloženje: Plenković samo Hrvatima i Hrvaticama čestitao Novu godinu
Kurir 30.12.2017
"Drage Hrvatice i Hrvati, dragi moji sugrađani, svima vama u domovini i iseljeništvu, u ime vlade i lično, od srca želim srećnu i uspešnu 2018. godinu, poručio je Plenković. Dalje u tekstu premijer sumira rezultate njegove vlade, a za narednu… »
Vesti dana »

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 30 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 29 minutajoš 46 povezanih