Povezane vesti

Plenković čestitao Novu godinu samo Hrvaticama i Hrvatima

Plenković čestitao Novu godinu samo Hrvaticama i Hrvatima

RTS 30.12.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima, Zagrepčanima, poželevši im puno zdravlja porodičnog zadovoljstvo i uspeha. "Drage Hrvatice i Hrvati, dragi moji sugrađani, svima vama u domovini i iseljeništvu… »
Plenković čestitao Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima i Zagrepčanima

Plenković čestitao Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima i Zagrepčanima

Večernje novosti 30.12.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima, Zagrepčanima, poželevši im puno zdravlja porodičnog zadovoljstvo i uspeha. Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima… »
Skandalozna novogodišnja čestitka hrvatskog premijera

Skandalozna novogodišnja čestitka hrvatskog premijera

Alo 30.12.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je Novu godinu samo Hrvaticama, Hrvatima, Zagrepčanima, poželevši im puno zdravlja porodičnog zadovoljstvo i uspeha. "Drage Hrvatice i Hrvati, dragi moji sugrađani, svima vama u domovini i iseljeništvu… »
Praznično raspoloženje: Plenković samo Hrvatima i Hrvaticama čestitao Novu godinu

Praznično raspoloženje: Plenković samo Hrvatima i Hrvaticama čestitao Novu godinu

Kurir 30.12.2017
"Drage Hrvatice i Hrvati, dragi moji sugrađani, svima vama u domovini i iseljeništvu, u ime vlade i lično, od srca želim srećnu i uspešnu 2018. godinu, poručio je Plenković. Dalje u tekstu premijer sumira rezultate njegove vlade, a za narednu… »

Vesti dana »