Povezane vesti

Lideri opozicije sastali se u "jedinom slobodnom gradu" Šapcu

Danas utorak, 9. januar 2018.
U pripremi za predstojeće izbore u Beogradu gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović razgovarao je se sa Draganom Đilasom, kandidatom za gradonačelnika, Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem i Borkom Stefanovićem. Na konferenciji za novinare Nebojša Zelenović istakao... »

Podrška iz šapca: Gradonačelnik Nebojša Zelenović podržao Đilasovu kandidaturu za gradonačelnika Beograda

Kurir utorak, 9. januar 2018.
ŠABAC - Predsednik stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović danas je podržao kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, na zajedničkoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Šapcu kojoj su prisustvovali i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, predsednik Narodne... »

Podrška "Zajedno za Srbiju" Đilasu

Vesti online utorak, 9. januar 2018.
Stranka "Zajedno za Srbiju" podržala je kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda.
Podrška je dogovorena na sastanku Đilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem. To je rekao predsednik Levice Srbije Borko Stefanović nakon sastanka u Ssapcu i dodao da... »

SNS: Koalicija oko Đilasa se okupila zbog pljačkanja građana

Dnevnik utorak, 9. januar 2018.
BEOGRAD: Beogradski odbor SNS ocenio je danas da se koalicija koja podržava Dragana Đilasa okupila zbog "ispumpavanja novca iz gradskih preduzeća, otpuštanja i pljačkanja građana".
Sličan se sličnom raduje, komentarišu u SNS sastanak Dragana Đilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem, održan danas u Šapcu, na kojem je stranka "Zajedno za Srbiju"... »

Đilas: Verujem da će nakon izbora Beograd biti još jedan slobodan grad u Srbiji

Nova ekonomija utorak, 9. januar 2018.
Predsednik stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović danas je podržao kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, na zajedničkoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Šapcu kojoj su prisustvovali i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, predsednik Narodne stranke Vuk... »

Podrška "Zajedno za Srbiju" Đilasu

B92 utorak, 9. januar 2018.
B92: Podrška "Zajedno za Srbiju" Đilasu
Šabac -- Stranka “Zajedno za Srbiju“ podržala je kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda.
Podrška je dogovorena na sastanku Đilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem. To je rekao predsednik Levice Srbije Borko Stefanović nakon sastanka u Ssapcu i dodao da... »

Sastanak u Šapcu: "Zajedno za Srbiju" podržala Dragana Đilasa

Blic utorak, 9. januar 2018.
Predsednik stranke "Zajedno za Srbiju" i prvi čovek Šapca Nebojša Zelenović podržao je Dragana Đilasa kao kandidata za gradonačelnika Beograda, čime se pridružio opozicionim liderima Saši Jankoviću, Vuku Jeremiću i Borku Stefanoviću.
To je rekao predsednik Levice Srbije Borko Stefanović nakon sastanka u Šapcu i dodao da je to prvo zajedničko pojavljivanje koalicije koja se okupila oko Đilasa i njegove kandidature. Lideri opozicije su na sastanku u Šapcu... »

Zajedno za Srbiju podržava Đilasa na beogradskim izborima

B92 utorak, 9. januar 2018.
B92: Zajedno za Srbiju podržava Đilasa na beogradskim izborima
Šabac -- Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović danas je podržao kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda.
Zelenović je to izjavio u na zajedničkoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Šapcu kojoj su prisustvovali i opozicioni lideri Saša Janković, Vuk Jeremić i Borko Stefanović. "U Šapcu smo pokazali kako sloboda može da bude... »

Zajedno za Srbiju podržava Đilasa na beogradskim izborima

Beta utorak, 9. januar 2018.
Predsednik stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović danas je podržao kandidaturu Dragana Djilasa za gradonačelnika Beograda, na zajedničkoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Šapcu kojoj su prisustvovali i opozicioni lideri Saša Janković, Vuk Jeremić i Borko Stefanović. "U Šapcu... »

Opozicija razgovara o saradnji sa Zelenovićem: Đilas, Janković i Jeremić kreću u kampanju iz Šapca

Kurir utorak, 9. januar 2018.
Kako je za list Danas najavio Dušan Petrović, nekadašnji predsednik stranke Zajedno za Srbiju, na sastanku Đilasa, Jankovića i Jeremića s Nebojšom Zelenovićem u Šapcu biće reči o „načinu saradnje na izborima u Beogradu“. Sastanku će prisustvovati i lider Levice Srbije Borko Stefanović. Upitan na... »

Izglasano poverenje vladi Tereze Mej

Novi magazin  pre 47 minuta  još 59 povezanih

Vučić za Tass: Srbija je pouzdan partner Rusiji

Beta  pre 3 sata  još 43 povezane

Šarapova lako do trećeg kola AO

Beta  pre 6 sati  još 54 povezane
©2018 Netmark d.o.o.