Arhiva » Vesti » Dnevnik 09.01.2018

SNS: Koalicija oko Đilasa se okupila zbog pljačkanja građana

BEOGRAD: Beogradski odbor SNS ocenio je danas da se koalicija koja podržava Dragana Đilasa okupila zbog "ispumpavanja novca iz gradskih preduzeća, otpuštanja i pljačkanja građana".

Dnevnik utorak, 9. januar 2018.  |  Tanjug

Sličan se sličnom raduje, komentarišu u SNS sastanak Dragana Đilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem, održan danas u Šapcu, na kojem je stranka "Zajedno za Srbiju" pružila podršku Đilasu.

"Zato je Đilas, sa svojim lopovsko-tajkunskim saveznicima, otišao po podršku u Šabac kod Zelenovića, koji tamo pljačka građane", navode beogradski naprednjaci.

"Đilas, Šapić, Janković, Jeremić, Borko Prada, sa Zelenovićem, a po diktatu Miškovića, dobitna je kombinacija za deficit od 20 odsto, dug od 1,2 milijarde evra, preplaćene podzemne kontejnere od šest miliona evra, nepostojeće replike Terazija i Pazl gradovi i druge Velike bratove, koji su umesto da služe deci služili za višestruko uvećavanje njihovih bankovnih računa i siromašenje građana", navodi se u saopštenju.

U SNS-u ocenjuju da je jedina sloboda i vera oko koje se okupila ova "tajkunsa koalicija ispumpavanje novca iz gradskih preduzeća, otpuštanje i pljačkanje građana kako bi Đilas i Šapić ponovo harali Beogradom, Jeremić trošio milione evra na privatne letove i uzeo još koje milionče za dnevnice, a Janković za još koje grčenje u nekom luksuznom hotelu".

SNS, ističu, svakodnevno pokazuje šta je odgovorna vlast.

"U prilog tome tome govore Đilasovi dugovi koje smo vratili, ali i ušteda od 14 milijardi dinara koje kroz infrastrukturne radove i uređenje grada vraćamo Beograđanima i Beogradu koji volimo", zaključuje se u saopštenju.


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.