Povezane vesti

Vučić:Hvala što čuvate svoje srpsko ime i prezime

Studio B 13.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u obraćanju na skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu da Hrvatska i Srbija treba da čuvaju identitet Srba u Hrvatskoj, kao što mi u Srbiji imamo obavezu i odgovornost da čuvamo identitet Hrvata u… »

Vučić na Skupštini snv-a: Uskoro poziv Kolindi da dođe u Srbiju

Srbija danas 13.02.2018
Drugi dan posete predsednika Vučića Hrvatskoj. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je obraćajući se na Velikoj skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu da će uskoro uputiti poziv hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović da dođe u Srbiju… »

Vučić o poseti Hrvatskoj: Najvažnije je ono što će uslediti

Vesti online 13.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je najvažniji rezultat njegove posete Hrvatskoj ono što će uslediti, a to je napredak u nekoliko zajedničkih sfera od interesa Srbije i Hrvatske. Kako je naveo, reč je pre svega o položaju Srba u… »

Vučić sumirao posetu Hrvatskoj: Najvažniji su rezultati koji će se tek videti

Srbija danas 13.02.2018
Predsednik Srbije je istakao nadu da će Srbi u Hrvatskoj imati tretman kakav imaju, i kakav će tek imati Hrvati u Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večaras da je najvažniji rezultat njegove posete Hrvatskoj ono što će uslediti… »

Vučić i Grabar Kitarović u SNV: Potreban nam je dijalog

N1 Info 13.02.2018
Potreban nam je dijalog, razgovor više nego ikad, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović poručila da je Hrvatskoj, kao članici Evropske unije, u interesu da i Srbija bude deo EU. Izvor: N1… »

Vučić: Čuvati identitet Srba u Hrvatskoj i Hrvata u Srbiji

Al Jazeera 13.02.2018
Predsjednik Srbije zahvalio je Srbima u Hrvatskoj na očuvanju ognjišta i srpskog imena, Grabar-Kitarović poručila da je Hrvatska njihova domovina. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istaknuo je u utorak navečer u Zagrebu da ova regija počiva na… »

Mogu li se Srbi i Hrvati slagati bolje?

Sputnik 13.02.2018
Došao sam da razgovaram o budućnosti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom dvodnevne posete Zagrebu, dok je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović ocenila da se odnosi dveju zemalja još ne mogu nazivati prijateljskim. Moramo… »

Vučić: Srbi, hvala vam (foto)

Mondo 13.02.2018
Predsednik Srbije poručio je večeras u obraćanju na skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu da Hrvatska i Srbija treba da čuvaju identitet Srba u Hrvatskoj, kao što mi u Srbiji imamo obavezu i odgovornost da čuvamo identitet Hrvata. Foto… »

Vučić na Skupštini SNV: Uskoro poziv Grabar Kitarovićevoj da dođe u Srbiju

Vesti online 13.02.2018
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je obraćajući se na Velikoj Skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu da će uskoro uputiti poziv hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović da dođe u Srbiju kako bi se prezentovali rezultati njenog poziva… »

Vučić na Skupštini SNV-a: Uskoro poziv Grabar Kitarovićevoj da dođe u Srbiju

RTS 13.02.2018
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je obraćajući se na Velikoj skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu da će uskoro uputiti poziv hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović da dođe u Srbiju kako bi se prezentovali rezultati njenog poziva… »

Počela Skupština Srpskog narodnog veća, prisustvuju Vučić i Grabar-Kitarović

Srbija danas 13.02.2018
Velika skupština predstavlja nastavak tradicije održavanja crkveno-narodnih sabora Srba u Hrvatskoj. Velika skupština Srpskog narodnog veća (SNV), treća po redu, počela je u zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski" uz prisustvo predsednika Srbije i… »

Pupovac poručio: Srbija i Hrvatska ne smeju biti taoci loše prošlosti

Srbija danas 13.02.2018
Pokazaćemo primerom kako se okreće stranica i kako se izbegava ropstvo nesposobnosti prevazilaženja stvari iz prošlosti, smatra Pupovac. Predsednik SNV Milorad Pupovac poručio je danas na Skupštini Srpskog nacionalnog Vijeća da odnosi dve zemlje ne… »

Vučić poručio Srbima u Hrvatskoj: Hvala što čuvate svoja ognjišta, srpsko ime i prezime

Srbija danas 13.02.2018
Predsednik Srbije na skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u obraćanju na skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu da Hrvatska i Srbija treba da čuvaju identitet Srba u Hrvatskoj… »

Pre intoniranja "Bože pravde" u Zagrebu, zapevalo se "Mi smo garda Hrvatska": Branitelji je obožavaju, a nastala je tokom…

Telegraf 13.02.2018
"Mi smo garda hrvatska" je hrvatska pesma nastala tokom rata u bivšoj Jugoslaviji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji na poziv hrvatske koleginice Kolinde Grabar-Kitarović boravi u Zagrebu, dočekan je u ponedeljak sa najvišim državnim… »

Vesti dana »