Povezane vesti

Pucnjava kod sedišta američkih obaveštajaca, ima ranjenih (FOTO)

Vesti online 14.02.2018
Američke vlasti saopštile su da policija istražuju pucnjavu ispred sedišta američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) u Fort Midu u saveznoj državi Merilend i da nema "nema više pretnje nakon jutrošnjeg incidenta". Rojters prenosi navode… »

Pucnjava kod sedišta Nacionalne bezbednosne agencije verovatno nema veze s terorizmom

Večernje novosti 14.02.2018
U pucnjavi koja se danas dogodila kod sedišta američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA), u Fort Midu u saveznoj državi Merilend, ranjeno je nekoliko osoba, a taj incident najverovatnije nije povezan sa terorizmom. U pucnjavi koja se danas dogodila… »

Pucnjava kod sedišta NSA

RTS 14.02.2018
Nekoliko osoba je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila kod sedišta američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA), u Fort Midu u saveznoj državi Merilend. Taj incident najverovatnije nije povezan sa terorizmom, saopštili su zvaničnici. Tramp… »

Pucnjava kod sedišta NSA verovatno nema veze s terorizmom

RTV 14.02.2018
FORT MID - U pucnjavi koja se danas dogodila kod sedišta američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA), u Fort Midu u saveznoj državi Merilend, ranjeno je nekoliko osoba, a taj incident najverovatnije nije povezan sa terorizmom, saopštili su… »

Pucnjava kod sedišta NSA, ima ranjenih, jedna osoba uhapšena

Press 14.02.2018
Obližnj prilazi su zatvoreni , vlasti su saopštile e da policija istražuje 'incident' kod sedišta u Marylandu. Foto.EPA Američke snage sigurnosti u sredu su objavile da istražuju pucnjavu u blizini sedišta Nacionalne agencije za sigurnost (NSA) u… »

Pucnjava kod sjedišta NSA, ima ranjenih, jedna osoba uhapšena

Al Jazeera 14.02.2018
Obližnja autocesta je zatvorena, vlasti su saopćile da policija istražuje 'incident' kod sjedišta u Marylandu. Američke snage sigurnosti u srijedu su objavile da istražuju pucnjavu u blizini sjedišta Nacionalne agencije za sigurnost (NSA) u Fort… »

Panika u merilendu: Naoružani napadač pucao ispred sedišta Agencije za bezbednost, ima ranjenih (foto, video)

Blic 14.02.2018
Naoružani napadač je otvorio vatru ispred sedišta američke Agencije za nacionalnu bezbednost (NSA) i tom prilikom je najmanje jedna osoba povređena. Kako javlja ABC News, jedan osumnjičeni je priveden. Prethodno su pojedini mediji preneli da ima… »

Najmanje troje ranjeno u pucnjavi ispred sedišta NSA u Merilendu

Nova ekonomija 14.02.2018
U pucnjavi ispred sedišta američke Nacionalne agencije za bezbednost (NSA) u Fort Mejdu u Merilendu ranjene najmanje tri osobe, javlja Sputnjik. Istraga je u toku, preneo je ABC njuz. Navodi se i da su na mesto napada upućeni i agenti FBI-ja. Lokalna… »

Pucnjava kod sedišta NSA, troje ranjeno

Politika 14.02.2018
FORT MID - Američke vlasti saopštile su da policija istražuje „incident” koji se desio na prostoru sedišta američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) u fort Midu u saveznoj državi Merilend, javlja lokalni „Baltimor san”, dok Rojters… »

Pucnjava u sedištu bezbednosti SAD, troje ranjeno

Mondo 14.02.2018
Incident se dogodio u sedištu američke bezbednosne agencije NSA. Jedna osoba je uhapšena. DEVELOPING: Security incident being investigated after reports of shooting outside National Security Agency (NSA). https://t.co/rnvLPYdHLn - @nbcwashington… »

Oružani incident ispred sedišta NSA, troje ranjenih

Novi magazin 14.02.2018
U oružanom incidentu ispred američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) u Merilendu povređeno je troje ljudi, javili su svetski mediji. Osumnjičeni za napad je uhapšen, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Incident se dogodio pošto se crni džip parkirao… »

Pucnjava u sedištu američke Nacionalne bezbednosne agencije

Dnevnik 14.02.2018
FORT MID: U sedištu američke Nacionalne bezbdnosne agencije došlo je do pucnjave. Američke vlasti saopštile su da policija istražuje "incident" koji se desio na prostoru sedišta američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) u fort Midu u saveznoj… »

Vesti dana »