Polemika o građevinskim dozvolama i kuvanju

Polemika o građevinskim dozvolama i kuvanju

Politika sreda, 16. maj 2018.
Vjerica Radeta kazala je da Zorani Mihajlović „ne veruju ni kolege u vladi, zato što ne radi ništa u interesu ove države i naroda”, a ministarka je odgovorila da je SRS-u pripalo 2,4 odsto glasova u Beogradu, što je „19 puta manje od SNS-a”
Hoće li biti izgrađeni jeftiniji stanovi za pripadnike službi bezbednosti, kako će se oni kreditirati, ko kuva, a ko nema vremena za bilo kakvo kuvanje, kako je funkcionisala železnica nekada, a kakva je situacija danas, samo su... »

Poslanici o stanovima i katastru

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Poslanici Skupštine Srbije su u objedinjenoj načelnoj raspravi najviše polemisali o izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a poslanici opozicije ocenili su da će biti potrebno preko 20 godina da se ti stanovi završe, kao i da se na taj način prave socijalna naselja.
Poslanica Srpske radikalne stanke Vjerica Radeta rekla je da je, ako će država za dve godine da izgradi 1.578 stanova, a 18.905 ljudi se izjasnilo kao zainteresovano, potrebno 22 godine da svi koji žele reše stambeno pitanje, pod... »

Mihajlovićeva: Vlada se uhvatila u koštac sa ozbiljnim kriminalom

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, rekla je danas da će donošenjem izmena i dopuna Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama po prvi put biti uređen rad šljunkara i peskara koje trenutno posluju nelegalno i nanose veliku štetu budžetu Srbije.
- Problem nelegalnog pretovara šljunka i peska u vodnom saobraćaju je deo sive ekonomije. Tek se ova vlada uhvatila u koštac sa ozbiljnim kriminalom koji tu postoji i pokušava da ovu oblast uredi - rekla je Mihajlovićeva. Ona je... »

Mihajlović: Vlada se uhvatila u koštac sa sivom ekonomijom

Dnevnik sreda, 16. maj 2018.
BEOGRAD: Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da će donošenjem izmena i dopuna Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama po prvi put biti uređen rad šljunkara i peskara koje trenutno posluju nelegalno i nanose veliku štetu budžetu Srbije.
Problem nelegalnog pretovara šljunka i peska u vodnom saobraćaju je deo sive ekonomije. Tek se ova vlada uhvatila ukoštac sa ozbiljnim kriminalom koji tu postoji i pokušava da ovu oblast uredi, rekla je Mihajlovićeva. Ona je... »

Mihajlovićeva: Vlada se uhvatila u koštac sa sivom ekonomijom

Kurir sreda, 16. maj 2018.
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, rekla je danas da će donošenjem izmena i dopuna Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama po prvi put biti uređen rad šljunkara i peskara koje trenutno posluju nelegalno i nanose veliku štetu budžetu Srbije.... »

Mihajlović: Uvodimo red kod šljunkara i peskara

Blic sreda, 16. maj 2018.
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, rekla je danas da će donošenjem izmena i dopuna Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama po prvi put biti uređen rad šljunkara i peskara koje trenutno posluju nelegalno i nanose veliku štetu budžetu Srbije. “- Problem... »

Skupština: Poslanici danas o čak 20 zakona, pala rasprava Mihajlovićeva vs Radeta

Kurir sreda, 16. maj 2018.
BEOGRAD - Skupština Srbije nastaviće danas objedinjenu načelnu raspravu o više predloga zakona među kojima je i predlog o izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti po povoljnijim uslovima. 13.09 Mihajlović: Šta biste vi radikali bez mene... Potpredsednica Vlade Srbije odbacila je tvrdnje... »

Žestoka polemika radikalki i ministarke u Skupštini

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Žestoka polemika radikalki i ministarke u Skupštini
Ministarka Zorana Mihajlović odbacila je tvrdnje Vjerice Radete da će za izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti biti potrebno više od 20 godina.
Ona je navela da će samo u prve dve do dve i po godine biti izgrađeno više od 5.000 stanova. Mihajlovićeva je u parlamentu, ne prvi put, polemisala sa poslanicima SRS koji su je optužili da radi za interese SAD i Zapada. "Ako će... »

Nastavak rasprave u Skupštini

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Nastavak rasprave u Skupštini
Beograd -- Skupština Srbije nastavila je objedinjenu načelnu raspravu o više predloga zakona među kojima je i predlog o izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti.
Rasprava je počela juče a najviše polemike bilo je o izgradnji tih stanova, za koje je opozicija ocenila da nisu propisani jasni kriterijumi i procedure za kupovinu, a pojedini poslanici ocenili su i da bi povećanje plata bila... »

Ministarka: Vlada se uhvatila ukoštac sa sivom ekonomijom

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Ministarka: Vlada se uhvatila ukoštac sa sivom ekonomijom
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, rekla je danas da će donošenjem izmena i dopuna Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama po prvi put biti uređen rad šljunkara i peskara koje trenutno posluju nelegalno i nanose veliku štetu budžetu Srbije.
"Problem nelegalnog pretovara šljunka i peska u vodnom saobraćaju je deo sive ekonomije. Tek se ova Vlada uhvatila ukoštac sa ozbiljnim kriminalom koji tu postoji i pokušava da ovu oblast uredi", rekla je Mihajlovićeva tokom... »

Skupština završila rad, nastavak sutra

Blic sreda, 16. maj 2018.
Skupšina Srbije završila je večeras rad, a rasprava o više zakonskih predloga, među kojima je i onaj u vezi sa izgradnjom stanova po subvencionisanim cenama za pripadnika snaga bezbednosti, nastaviće se sutra. U načelnoj raspravi potpredsednica vlade Zorana Mihajlović rekla je da će se stanovi za... »

Mihajlović: Biće jeftinih stanova

Danas sreda, 16. maj 2018.
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas da će projekat jeftine stanogradnje omogućiti pripadnicima snaga bezbednosti da reše stambeno pitanje po jasnim kriterijumima i pod uslovima povoljnijim od tržišnih.
Mihajlović je tokom rasprave u Narodnoj skupštini o ukupno 20 zakona, odbacila tvrdnje pojedinih opozicionih poslanika da pripadnici Vojske Srbije, policije i BIA neće moći da kupe ove stanove, ili da projekat neće biti... »

Jokić: Borimo se za titulu, za sve

B92  pre 5 sati  još 20 povezanih

Đoković siguran u Majamiju, poraz Tipsarevića (video)

Sportski žurnal  pre 6 sati  još 19 povezanih

Požar u Užicu, tri osobe nastradale

RTS  pre 4 sata  još 16 povezanih

Kako su "šurovali" lekar, policajac i advokat, uhapšeni

B92  pre 2 sata  još 16 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.