Da li se Anabela razvodi?

Da li se Anabela razvodi?

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Nakon skandala i batina, koje je navodno dobila od svog supruga Andreja Atijasa, pevačica Anabela Atijas rešila je da stavi tačku na šestogodišnji brak.
- Anabeli je pukao film zbog toga što je čitavog života trpela nasilje od svojih partnera. Najpre od Gagija, kojem je rodila dve ćerke Lunu i Ninu, a sada i od Andreja, kojem je rodila ćerku Blankicu. Iako je rešila da ga... »

Anabela i Andrej: Kraj šestogodišnje ljubavi?!

Svet plus petak, 14. septembar 2018.
Razvode se Anabela i Andrej Atijas?! Pevačica se na ovaj korak se odlučila zbog nasilja koje je pretrpela. Da li je zaista kraj šestogodišnje ljubavi?
Nakon porodičnog nasilja koje se nedavno dogodilo u porodici Atijas, pevačica Anabela je odlučila da ostavi supruga Andreja i definitivno stavi tačku na šestogodišnji brak. Izvor blizak prevačici kaže da je Anabeli pukao film... »

Razvode se Anabela i Andrej Atijas

Tračara petak, 14. septembar 2018.
Nakon nasilja koje se nedavno dogodilo u porodici Atijes, pevačica Anabela je odlučila da ostavi supruga Andreja i definitivno stavi tačku na šestogodišnji brak. “Andrej je navodno ubeđuje da se to više neće ponoviti, te da će potražiti stručnu pomoć kada je o alkoholu reč. Kleo joj se da je... »

Anabela se razvodi od Andreja? Pevačica ne može više da trpi nasilje od kada je muž digao ruku na nju!

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Nakon skandala i batina, koje je navodno dobila od svog supruga Andreja Atijasa, pevačica Anabela Atijas navodno je rešila da stavi tačku na šestogodišnji brak. Kako tvrdi izvor, Anabela više ne može da trpi nasilje, pa će se navodno razvesti od supruga sa kojim ima ćerku Blankicu. "Anabeli je... »
©2019 Netmark d.o.o.