Povezane vesti
Zadruga 2: Potresna ispovest! Nadežda Biljić umorna od svega! (VIDEO)
Svet plus 25.06.2019
Drvo mudrosti pozvalo je Nadeždu Biljić u Rajski vrt kada je videlo da je tužna posle svađe sa Tomom Panićem i rasprave o odnosu nje i Branislava Radonića Brendona. Drvo je želelo da pruži reči utehe pevačici, a prvo ju je upitalo kako je… »
Bojim se muškaraca! Ubijena sam, ljudi su me gazili: Nadežda Biljić jedva priča od suza, ništa nije isto od kada je dobila…
Kurir 25.06.2019
Nadežda Biljić poverila se Drvetu mudrosti, jer je u veoma lošem psihičkom stanju. Pevačica je sve vreme plakala i govorila kako ne može da veruje da je sa 30 godina ispala tako glupa. "Možda i treba da me tako zaj*bavaju svi i da me maltretiraju… »
Vesti dana »

Želiš u plej-of, a dozvoljavaš seriju 0:25 za 6,5 minuta - Šta se desilo sa ovim timom?!
Sportske.net pre 1 satjoš 4 povezane

Predsednik Vučić sa ženskom bokserskom reprezentacijom Srbije: Prijem uoči početka Svetskog prvenstva u Nišu
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Sahel, malo poznati region u Africi, beleži više 'smrti od terorizma' nego ostatak sveta zajedno
BBC News pre 58 minutajoš 1 povezana

"Amerika nas je izdala": Ukrajinski vojnici besni nakon svađe Tramp-Zelenski: Neka otvoreno izrazi svoju podršku Putinu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana