Повезане вести

Без Павкова у Копенхагену!

Без Павкова у Копенхагену!

Моззарт спорт 07.08.2019
Клуб ће додуше учинити све да га опорави, али…. Лоше вести за добро јутро одговорних људи из Љутице Богдана. Црвена звезда ће на реванш са Копенхагеном у Данској готово сигурно путовати без Милана Павкова, стрелца гола у… »
Нема кукњаве, у Копенхагену на победу

Нема кукњаве, у Копенхагену на победу

Политика 07.08.2019
Тренер Милојевић о суђењу: Срби смо, издржаћемо. У првој утакмици 3. кола квалификација за Лигу шампиона фудбалери Црвене звезде одиграли су нерешено у Београду са Копенхагеном 1:1 (1:0),. Само седам минута делило је Звезду од… »
Павков паузира две недеље

Павков паузира две недеље

Бета 07.08.2019
Фудбалер Црвене звезде Милан Павков паузираће око две недеље због повреде, објавио је данас његов клуб. Речено је да ће клуб учинити све да га раније опорави. Павков је повредио задњу ложу већ у другом минуту утакмице са… »
Звезда открила нове информације, хоће ли Павков играти у реваншу?

Звезда открила нове информације, хоће ли Павков играти у реваншу?

Спортске.нет 07.08.2019
Тек што је синоћ постигао водећи гол против Копенхагена, морао је да напусти игру због повреде. Прегледи обављени, ово су прве процене. Још једна европска утакмица у којој је цела ''Маракана'' овацијама поздравила Милана… »
Марин: Убеђен сам, пролазимо Копенхаген

Марин: Убеђен сам, пролазимо Копенхаген

Дневник 07.08.2019
БЕОГРАД: Капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин, после ремија са Копенхагеном (1:1) у Београду, изјавио је да је уверен у пролаз у плеј-оф за Лигу шампиона. Црвено-бели су остали без тријумфа на стадиону "Рајко Митић" седам… »
Дегенек: Волео бих да их тамо згазимо и да се ми последњи смејемо

Дегенек: Волео бих да их тамо згазимо и да се ми последњи смејемо

Нови магазин 07.08.2019
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек рекао је да понашање играча Копенхагена после утакмице није било примерено и да се нада да ће се његова екипа последња смејати. "Криво ми је што су њихови играчи и људи славили када су… »
Солбакен: Звезда је била мало боља

Солбакен: Звезда је била мало боља

Вести онлине 07.08.2019
Тренер Копенхагена Стале Солбакен признао је да је Црвена звезда била бољи тим, али и нагласио да свакако судија није помогао његовом тиму. Солбакен је синоћ рекао да није гледао снимак ситуације код пенала за Данце седам… »
Милојевић: Судија? Срби смо, издржаћемо

Милојевић: Судија? Срби смо, издржаћемо

Дневник 07.08.2019
БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да су спорне судијске одлуке утицале на реми против Копенхагена (1:1) у првој утакмици 3. кола квалификација за Лигу шампиона и да звиждуци са трибина то… »
Звезда можда без двојице у реваншу!

Звезда можда без двојице у реваншу!

Мондо 07.08.2019
Потенцијални проблем за црвено-беле пред гостовање у Данској. Поново је Милан Павков био јунак европске битке Црвене звезде, али овај пут није адекватно награђен за погодак. Не само због чињенице да је Копенхаген изједначио… »
Дегенек: Да се и ми њима смејемо

Дегенек: Да се и ми њима смејемо

Н1 Инфо 07.08.2019
Штопер Црвене звезде Миош Дегенек истакао је, после ремија са Копенхагеном у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона, да је задовољан игром своје екипе, али не и понашањем играча из противничког табора. Звезда је… »
"Ништа нас друго НЕ: Интересује!" Овако је после меча Звезда - Копенхаген реаговао Звездан Терзић

"Ништа нас друго НЕ: Интересује!" Овако је после меча Звезда - Копенхаген реаговао Звездан Терзић

Спортал блиц 07.08.2019
Звезда није успела да победи Копенхаген у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона, а ево како је реаговао њен генерални директор. Први човек црвено-белих, Звездан Терзић, одмах после утакмице на стадиону "Рајко Митић"… »
Милојевић: Принудна измена Павкова променила план

Милојевић: Принудна измена Павкова променила план

Н1 Инфо 07.08.2019
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић није крио незадовољство резултатом у првој утакмици трећег кола квалификациа за Лигу шампиона против Копенхагена. - Одиграли смо добру утакмицу. Не знам шта бих могао још да кажем. Имали смо… »
Дегенек: Изгинућемо у Данској, док нас не изнесу са терена (ВИДЕО)

Дегенек: Изгинућемо у Данској, док нас не изнесу са терена (ВИДЕО)

Вести онлине 07.08.2019
Повратник у редове Црвене звезде Милош Дегенек је врло задовољан игром свог тима у утакмици са Копенхагеном (1:1). – Играли смо јако добро у првом полувремену. Доминирали смо. За 90 минута су из једног шута у оквир гола дали… »
Милојевић: Публика је све видела! Срби смо, издржаћемо

Милојевић: Публика је све видела! Срби смо, издржаћемо

Мондо 07.08.2019
Српски тренер верује у пролаз своје екипе и поред примљеног гола пред крај првог меча са Данцима. Црвена звезда путује у Данску са 1:1 из вечерашњег дуела са Копенхагеном, а могло је да буде и боље по домаћу екипу. Након… »
Терзић: Нема сада кукњаве и приче о судијама

Терзић: Нема сада кукњаве и приче о судијама

Вечерње новости 06.08.2019
Ово је права Звезда, овако се играју европске утакмице. Честитам свим нашим играцима на изванредној утакмици. Већ смо окренути мечу у Копенхагену, имамо још 90 минута, каже Звездан Терзић. Генерални директор Црвене звезде Звездан… »
Павков повредио задњу ложу

Павков повредио задњу ложу

Фудбалер Црвене звезде Милан Павков повредио се на вечерашњем мечу против Копенхагена у квалификацијама за Лигу шампиона. Фудбалер Црвене звезде Милан Павков повредио се на вечерашњем мечу против Копенхагена у квалификацијама… »
Марин: Убеђен сам да пролазимо даље

Марин: Убеђен сам да пролазимо даље

Фудбалер Црвене звезде Марко Марин рекао је вечерас да је убеђен да ће његова екипа елиминисати Копенхаген и проћи у плеј-оф за пласман у Лигу шампиона. Фудбалер Црвене звезде Марко Марин рекао је вечерас да је убеђен да ће… »
Реми ПАОК-а и Ајакса, Карабаг славио на Кипру, Динамо разочарао у Загребу

Реми ПАОК-а и Ајакса, Карабаг славио на Кипру, Динамо разочарао у Загребу

Фудбалери ПАОК-а и Ајакса одиграли су вечерас у Солуну нершено 2:2, у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Фудбалери ПАОК-а и Ајакса одиграли су вечерас у Солуну нершено 2:2, у првој утакмици трећег кола… »
Сумњиви пенал за Копенхаген: Погледајте превару на коју је насео португалски судија! /видео/

Сумњиви пенал за Копенхаген: Погледајте превару на коју је насео португалски судија! /видео/

Спортал блиц 06.08.2019
Фудбалери Црвене звезде дочекали су у трећем колу квалификација екипу Копенхагена на стадиону "Рајко Митић", а меч је завршен без победника (1:1). Након меча се ипак више од резултата говори о судијским одлукама, а највећи превид… »
"Згазићемо их: У реваншу!" Дегенек: Признао ми човек да су одглумели пенал, играчи Копенхагена нам се смејали!

"Згазићемо их: У реваншу!" Дегенек: Признао ми човек да су одглумели пенал, играчи Копенхагена нам се смејали!

Спортал блиц 06.08.2019
Повратник у редове ФК Црвена звезда Милош Дегенек био је врло емотиван после ремија (1:1) са Копенхагеном у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона. "Ја не бих да много коментаришем ни судију, ни то како је делио… »
Звезда на скенеру Блицспорта: Флојд, баксуз и најслабија карика

Звезда на скенеру Блицспорта: Флојд, баксуз и најслабија карика

Спортал блиц 06.08.2019
Звезда није успела да победи Копенхаген у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона, а ево како су црвено-бели прошли на скенеру Блицспорта. Милан Борјан 6,5: Како год то фантастично звучало, иако је капутулирао и то са… »
Звезда са 1:1 иде на реванш у Копенхаген

Звезда са 1:1 иде на реванш у Копенхаген

Данас 06.08.2019
Фудбалери Црвене звезде играли су вечерас у Београду нерешено 1:1 са Копенхагеном, у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Звезда је водила од 44. минута голом Милана Павкова, а у 84. је из пенала изједначио… »
Инвазија мађара на Загреб: Погледајте навијаче који су стигл на мегдан Динаму /фото/

Инвазија мађара на Загреб: Погледајте навијаче који су стигл на мегдан Динаму /фото/

Спортал блиц 06.08.2019
Велики број навијача Ференцвароша стигао је у Загреб на мегдан Динаму у трећем колу квалификација за Лигу шампиона (1:1). Огроман број навијача је одлучио да направи краћу туру по Балкану, али занимљиво без икаквих инцидената… »
"Лака коњица" шокирала динамо: Мађари направили подвиг, Тадић се провукао у Солуну

"Лака коњица" шокирала динамо: Мађари направили подвиг, Тадић се провукао у Солуну

Спортал блиц 06.08.2019
Фудбалери ПАОК-а и Ајакса одиграли су вечерас у Солуну нерешено 2:2, у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Динамо Загреб је ремизирао са прваком Мађарске Ференцварошем (1:1) на Максимиру. Ајакс… »
Херој Павков дао гол повређен! Зебња навијача због љубимца, а онда је откривена страшна вест!

Херој Павков дао гол повређен! Зебња навијача због љубимца, а онда је откривена страшна вест!

Спортал блиц 06.08.2019
Милан Павков је постигао погодак за Звезду у 44. минуту против Копенхаген у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, а онда је кренуло друго полувреме и уследио је потпуни шок. УЖИВО Шок, Павков дао гол и напустио игру, Црвена… »

Вести дана »