Povezane vesti
Biljana Dragojević ispričala totalno drugačiju priču! Dejan je razmažen! (VIDEO)
Svet plus 15.09.2019
Voditeljka Dušica Jakovljević je zamolila za mir u studiju jer se Biljana Dragojević uključila uživo u program kako bi pričala o sinu Dejanu Dragojeviću i snajki Dalili Dragojević. Ispričala je totalno drugačiju priču! Dejan je razmažen! Biljana… »
Kad su Dejan i Dalila gradili kuću, Biljana je još uvek pričala sa sinom: Majka Dragojevića priznala koga krivi za razdor…
Kurir 15.09.2019
Biljana Dragojević javila se u rijalitiju i objasnila u kakvom je zaista odnosu sa sinom Dejanom i njegovom ženom Dalilom. Ja ne znam zbog čega su se oni naljutili na mene. Baš zbog toga što nemam krivicu, neću da se javim. Dok se nije oženio, dosta smo… »
Vesti dana »

Protest ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu: Podrška Užičanima, mobilna blokada u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Promena ključnih pozicija u vladi: Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine
Blic pre 4 satijoš 1 povezana